Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Teljesen megértem a kérdésedet és nem Te vagy az első aki ezt megkérdezi.
Mert nagyon de nagyon jó rendszer, nagyon szeretem, a Win sehol nincs hozzá testreszabhatóságban, kezességben, alakíthatóságban.
A nagy baja hogy ezt elérni kínszenvedés, de ezt be is vállalom. Mire a mostani, nekem teljességgel megfelelő állapotot, kinézetet elértem az hónapokba telt. Túrtam a fórumokat, szkripteket írogattam, kiegészítőket vadásztam, gugliztam, fordítóztam.
Mert ezeket én akartam.
De hogy egy faék egyszerű szoftver telepítése felemészt egy napot, az már nekem sok.
Tudomásom szerint az Ubuntu vonal a legelterjedtebb. Akkor miért nem csinálnak mindenre deb telepítőfájlt?
Amire a leghülyébb is csak rákattint, a szoftvertelepítő behúzza az öszes python, lib meg az Atyaúristen tudja még milyen függőségét, és a végén kírja hogy a szoftver telepítve. Kész, ennyi,
Nem, ehelyett felvisz githubra, meg egyéb oldalalakra ahol kilométeres readme meg terminálos meg make izé vagy mi fordítgatós, konfigurálós leírások vannak. Ami nekem köszönöm nem kell, nem megy, nem is akarom mert csak használni szerettem volna egy darab egyszerű kis programot.
Ez az egyetlen bajom a rendszerrel. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Vasti74
üzenetére
'' Windows-t: stabil és megbízható rendszer az is már, nem kell félni tőle, nem kell az XP-t meg a 7-et erőltetni, mert csak az a jó ;-) , stb. stb., fel kell dobni egy Win10-et vagy Win11-et, és kész. ''
//////
. stabilnak stabil ,, ha nem raksz ra' drivereket !! csak ugye nem kicsit ADATHALASZ ,, + mebizhatatlan a mukodese miutan hozzanyul akar 1 darab Update-hoz ,, osdi , full inkonszisztens a megjelenitesben ,, tele van maradi tobb mint 20 eves ocskasagokkal ,, a Filerendszerhez tobb mint 20 eve semmit nem nyultak == elavult ,, + az egesz Hang alrendszer = kuka !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
>> hamarosan nem enged telepiteni sem
csak MS fiok-al !! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Androidos tablet topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak MS fiok-al !! 
CPT.Pirk