- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #14858 üzenetére
Szerintem adatvesztéskor ebbe is belefuthattál, viszont ez kernelfüggő, nem disztribúciófüggő.
-
rokefeller
senior tag
válasz
CPT.Pirk #14858 üzenetére
Én azért továbbra is azt mondom, hogy a debian testing teljesen stabil. Használtuk már szerveren, ami gyakorlatilag több mint egy éve megy, és simán be merem vállalni a távoli reboot-ot. Desktopon sem volt vele probléma. A fix dátumot meg gondolom az Ubuntu-ra értetted, tudomásom szerint a debian stable akkor jelenik meg, amikor készen van.
A stabilitás egyébként nem azon múlik, hogy rolling vagy nem, hanem a QA-n. Ha egy rolling release-be rögtön bedobálom a git-ből buildelt csomagokat, akkor az instabil lesz, ha tesztelem, akkor meg stabil. Ugyanez igaz a schedule-based release-ekre is, ha nem szuszakolunk bele több feature-t egy release-be, mint amit meg lehet csinálni. Az meg hogy mi kerül tesztre, egy érdekes kérdés, valahol amit le lehet buildelni, az már megy is tesztre, valahol a fejlesztők annyi automatizált tesztet lefuttatnak, hogy a teszt csak arról szól, hogy olyan hardveren, amijük nincs, előjön-e valami apróság.
Az adatvesztés meg szomorú, de milyen fájlrendszerrel történt? Ext4-nél sok sztori volt eleinte, Fedorába pl amikor bekerült, sokan elkezdték használni, én is, pedig experimental módban volt. Én, meg sok más arc a community-ben, vállaltuk, és volt is miatta adatvesztésem, de ez nem a Fedora hibája, hanem az én early-adopter hozzáállásom. Most is btrfs-sel szórakozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest