- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#40553216 #14856 üzenetére
Tényleg rossz hozászolást linkeltem tegnap, ezt akartam: [link]
colomb2 kolléga jól mondja. Egyébként beszélgettem Bambano-vel a testing repó kapcsán, ő valószínűleg mindegyikünknél jobban ismeri a Debiant, azt mondta, keressek egy állapotot ami működik, aztán azt használjam, vagyis ne frissítgessek közben mert baj lehet.
Na hogyan lehet erre ráépíteni egy stabil rendszert, különös tekintettel arra, hogy fix dátum elérkezte idején ki kell adni, akármilyen állapotban is van?Továbbá abban amit leírt most, azt én is meg tudom erősíteni, több konkrét esetben találkoztam vele, hogy képtelen volt telepíteni a drivert egy nem is friss nVidia videokártyához az ubi.
Arch meg rolling disztró, amit én javasoltam, az half-rolling.
sh4d0w: előfordult egy adatvesztésem is, a teljes fájlrendszer elszállt a vinyó minden partíciójával együtt, de ezt nem hozom közvetlen összefüggésbe a Mint-tel, csak annyi a kapcsolat, hogy leállítottam a Mint-et, aztán mikor legközelebb kapcsoltam be a gépet, már nem volt fájlrendszerem. A HDD nem volt hibás, azóta is (kb. 2 éve) megy napi szinten és semmi adatvesztést nem produkált.
-
Rimuru
veterán
válasz
#40553216 #14856 üzenetére
Pl.: nekem Debiannal nincs semmi bajom, ahol nem Arch fut oda nagy valószínűsségel Debian megy/menne.
A leutóbbi rendszertelepítésem sem azért volt mert valami elromlott hanem az egész vinyót átrendeztem és szerintem ez volt a legegyszerűbb. Általában kisebb hiba szokott jönni de azt is hamar javítják.
Telepítettem egy Lubuntu 12.10-et (kérésre), a csomagtárolóban lévő drivert nem lehetett normálisan telepíteni függőségi probléma miatt ilyen helyzetben szerintem ez nem megengedhető (ha külső forrásból dolgoztam volna akkor elfogadnám na de így...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged