Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz #40553216 #14856 üzenetére

Tényleg rossz hozászolást linkeltem tegnap, ezt akartam: [link]

colomb2 kolléga jól mondja. Egyébként beszélgettem Bambano-vel a testing repó kapcsán, ő valószínűleg mindegyikünknél jobban ismeri a Debiant, azt mondta, keressek egy állapotot ami működik, aztán azt használjam, vagyis ne frissítgessek közben mert baj lehet.
    Na hogyan lehet erre ráépíteni egy stabil rendszert, különös tekintettel arra, hogy fix dátum elérkezte idején ki kell adni, akármilyen állapotban is van?

Továbbá abban amit leírt most, azt én is meg tudom erősíteni, több konkrét esetben találkoztam vele, hogy képtelen volt telepíteni a drivert egy nem is friss nVidia videokártyához az ubi.

Arch meg rolling disztró, amit én javasoltam, az half-rolling.

sh4d0w: előfordult egy adatvesztésem is, a teljes fájlrendszer elszállt a vinyó minden partíciójával együtt, de ezt nem hozom közvetlen összefüggésbe a Mint-tel, csak annyi a kapcsolat, hogy leállítottam a Mint-et, aztán mikor legközelebb kapcsoltam be a gépet, már nem volt fájlrendszerem. A HDD nem volt hibás, azóta is (kb. 2 éve) megy napi szinten és semmi adatvesztést nem produkált.

• Rimuru

veterán

válasz #40553216 #14856 üzenetére

Pl.: nekem Debiannal nincs semmi bajom, ahol nem Arch fut oda nagy valószínűsségel Debian megy/menne.
    A leutóbbi rendszertelepítésem sem azért volt mert valami elromlott hanem az egész vinyót átrendeztem és szerintem ez volt a legegyszerűbb. Általában kisebb hiba szokott jönni de azt is hamar javítják.
    Telepítettem egy Lubuntu 12.10-et (kérésre), a csomagtárolóban lévő drivert nem lehetett normálisan telepíteni függőségi probléma miatt ilyen helyzetben szerintem ez nem megengedhető (ha külső forrásból dolgoztam volna akkor elfogadnám na de így...).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés