- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
kawaclipse
tag
Sziasztok. Nagy gondom van. Karácsonyi ajándéknak vettem egy használt Lenovo Idea Centre AIO 310-20iap-t. Namost a srác úgy árulta hogy Linux van rajta.. Kérdeztem hogy amúgy minden rendben vele? Mondta igen. Megvettem, hazahoztam, kezdtem volna rátenni a Windowst, de a secure boot inaktív, és így nem látja az USBt. UEFI nem módosítható, default mod nem változtat semmit, admin passwordot ha biosban megadok akkor sem lehet semmit tenni, próbáltam utána olvasni angol fórumokon is de érdemlegeset nem találok. Annyit találtam hogy érdeklődjek Ubuntus fórumokon, mert általában ez akkor jön elő ha egy ilyen gépre Ubuntut tesznek, és az bezavar a Biosnak, ergo limitálja. Ennek tetejében a Linux ami rajta van le van kódolva. A srác meg letiltott.. szóval tudta hogy valami van. Így sehogy nem tudok bootolni vagy oprendszer rátenni, kivéve ha a SATA módot kikapcsolom, de akkor meg csak flash drivera mert nyilván nem lát vinyot. Valakinek van erre valami megoldása? Most kiadtam nem kis pénzt ezért és jelenleg használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest