- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #60473 üzenetére
Először volt ez az UEFI natív választásakor, sokáig se kép....
Azután az UEFI hibridnél volt ez. meg a fastboot opció felfedezése, de SSD-ről nem tudott bootolni, mert üres volt teljesen.Az EFI FAT32 partíció létrejött?
Nem jött létre, mivel fentiekből kiderül, egyik UEFI opciót sem akarja a gép, így meg elég nehéz!
Azt a tényálladékot szűrtem le, hogy eddig én nem akartam ezt az UEFI-t, most a HP 8470p nem akarja.
Ebből kifolyólag akármennyire is akarnám megérteni az UEFI működését, nem fog sikerülni. Kb egy órán keresztül próbáltam a két UEFI opció választása után a bios-ba bejutni. Még egyszer csak úgy kísérlelném meg fenti tapasztalások után ezt az UEFI átállást, ha lenne még egy gép tartalékba vagy legalább nem lenne itthon kalapács.Tehát semmiféle Ubutu meg más nem zavart most be, mert az SSD azelőtt lett inicializálva, GPT séma van rajta, tök üres, nincsenek rajta GRUB-ok sem.
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy a Mint telepítője MBR módban bootolt valami miatt, és MBR módban csinálta meg a telepítést, az UEFI boot meg ezért nem találja.
Semmi nem volt a gépbe dugva, pendrive sem a Mint iso-val, úgy sem csinált semmit, csak az első linken lévő képet hozta be.
Nagyon nem értem az egészet, az tuti! Nem így kéne ennek működnie, de az biztos, hogy semmi nem kavart be itt most.
Gyakorlatilag fél siker, mert MBR-ről GPT-re átálltam. Ne legyünk telhetetlenek! ( a gép is túlélte, hála a MIL szabvány megfelelőségének)
Ja és most készítem az első vudubabát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Kompakt vízhűtés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest