- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Keresgéltem a topicban, de nem találtam választ a problémámra, mondjuk azt sem tudom mik a kulcs szavak...
(Ő pl hasonló cipőben járt)
Van egy HP Tablet (4gb/64gb/Intel Atom x5-Z8500/multi-touch 2048 x 1536) eszközöm, amin eredetileg win 10 pro volt. Ez eléggé döcögve ment, így gondoltam egyet és elkezdtem rá különböző x86 androidokat telepítgetni, eredetileg egy 32 GB partícióra, de ezek közül egyik sem tetszett, vagy valami nem működött megfelelően.
Nem tudom mikor, de valamelyik telepítésnél elronthattam valamit, mert windows már nincs rajta, és azóta kb semmit nem megy fel rá. Ami fixen felmegy rá az a linuxmint 18.3 cinnamon 64bit, de ezen kívül semmi.
Mikor beteszek egy újabb USB-t, szinte mindig azt mondja, hogy "boot device not found, please install an operating system on your hard disk", de egyik usb telepítőt sem ismeri fel. Másik verzió amit pl a RemixOS csinál, elkezdi telepíteni magát, de több órán keresztül nem történik semmi, csak a logoját látni.
Fogalmam sincs mit kellene csinjálni.
A cél egy működő rendszer, ami jól kezeli az érintő képernyőt, és nem olyan akadozós mint win 10 volt.Biztosan találkoztatok már ilyennel, és remélem tudtok nekem segíteni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Lexus, Toyota topik
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest