Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #59070464 #55325 üzenetére

Ez már volt téma, hogy nem az számít, hogy a felhasználó amúgy kezdőnek tartja-e magát. Nem is kötöttem bele, hogy itt kérdeztél, csak jelezni próbáltam, hogy kezdő topikban kapásból GUI-s javaslatok fognak érkezni. Akármennyire is nem akarják sokan érteni a különbséget, ettől még nagyon leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy a valódi kezdők GUI-s, a haladók inkább CLI-s megoldásokat preferálnak. Szerintem.
    Ha úgy érzed, hogy inkább itt kérdezed meg, hogy ki használ CLI-s messengert, akkor tedd azt. Nem is vitatkoztam, nem is kötekedtem emiatt, bár gyanítom, ha már valamit hozzászólok, sokaknak olyan érzése támad, hogy na már megint...... Pedig nem kötöttem bele, miért ne próbálná ki valaki az általam linkelt cli-s messengert valódi kezdő létére. Semmi baj ezzel, legyen ilyen alternatíva is, direkt ezért linkeltem, legfeljebb én nem ezt javasolnám egy kezdőnek, neked annál inkább! ;)

Azért, amikor elfelejted, hogy kezdő vagy, kérdezel olyat a Haladó topikban, hogy én speciel egy betűt nem értek belőle.....

(#55326) colomb2 ;]

kommnetár nélkül (elismerve, hogy ez is erősen gumiszabály szagú)

Haladó topik Téma összefoglalója így kezdődik:

"A két legfontosabb topic a Linux - abszolút kezdőknek! [link] és A nagy Linux topic [link]. Az előbbi megfelelő hely azoknak akik frissen telepített rendszerrel rendelkeznek, valami problémába ütköztek és ezelőtt még nem foglalkoztak Linux rendszer üzemeltetésével. Azokat is ide várjuk, akik pusztán csak érdeklődnek , esetleg nem tudják, hogy melyik disztribúció lenne alkalmas nekik. A nagy Linux topic már a nagyobb lélegzető kérdések megválaszolását tűzte ki célul. Ide nem férnek bele az előzőekben felsorolt témakörök, a kérdésekre adott válaszok pedig bizonyos mértékű gyakorlatot/tapasztalatot feltételeznek. Meg kell említenünk a különböző disztribúciók saját topicjait is, itt egy adott terjesztéssel kapcsolatos kérdésekre kaphatunk választ. Kérünk tehát minden tagot, hogy ezeket a szempontokat tartsa szem előtt, hiszen mindenki érdeke, hogy minnél hamarabb kapja meg kérdéseire a választ, ez legkönyebben a fentiek betartásával lehetséges."

Új hozzászólás Aktív témák