- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#59070464 #55325 üzenetére
Ez már volt téma, hogy nem az számít, hogy a felhasználó amúgy kezdőnek tartja-e magát. Nem is kötöttem bele, hogy itt kérdeztél, csak jelezni próbáltam, hogy kezdő topikban kapásból GUI-s javaslatok fognak érkezni. Akármennyire is nem akarják sokan érteni a különbséget, ettől még nagyon leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy a valódi kezdők GUI-s, a haladók inkább CLI-s megoldásokat preferálnak. Szerintem.
Ha úgy érzed, hogy inkább itt kérdezed meg, hogy ki használ CLI-s messengert, akkor tedd azt. Nem is vitatkoztam, nem is kötekedtem emiatt, bár gyanítom, ha már valamit hozzászólok, sokaknak olyan érzése támad, hogy na már megint...... Pedig nem kötöttem bele, miért ne próbálná ki valaki az általam linkelt cli-s messengert valódi kezdő létére. Semmi baj ezzel, legyen ilyen alternatíva is, direkt ezért linkeltem, legfeljebb én nem ezt javasolnám egy kezdőnek, neked annál inkább!Azért, amikor elfelejted, hogy kezdő vagy, kérdezel olyat a Haladó topikban, hogy én speciel egy betűt nem értek belőle.....
(#55326) colomb2
kommnetár nélkül (elismerve, hogy ez is erősen gumiszabály szagú)
Haladó topik Téma összefoglalója így kezdődik:
"A két legfontosabb topic a Linux - abszolút kezdőknek! [link] és A nagy Linux topic [link]. Az előbbi megfelelő hely azoknak akik frissen telepített rendszerrel rendelkeznek, valami problémába ütköztek és ezelőtt még nem foglalkoztak Linux rendszer üzemeltetésével. Azokat is ide várjuk, akik pusztán csak érdeklődnek , esetleg nem tudják, hogy melyik disztribúció lenne alkalmas nekik. A nagy Linux topic már a nagyobb lélegzető kérdések megválaszolását tűzte ki célul. Ide nem férnek bele az előzőekben felsorolt témakörök, a kérdésekre adott válaszok pedig bizonyos mértékű gyakorlatot/tapasztalatot feltételeznek. Meg kell említenünk a különböző disztribúciók saját topicjait is, itt egy adott terjesztéssel kapcsolatos kérdésekre kaphatunk választ. Kérünk tehát minden tagot, hogy ezeket a szempontokat tartsa szem előtt, hiszen mindenki érdeke, hogy minnél hamarabb kapja meg kérdéseire a választ, ez legkönyebben a fentiek betartásával lehetséges."
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest