Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz Lathronos #42316 üzenetére

Miért lenne vicc? Egyrészt a Linux úgy általában véve tudomásom szerint gond nélkül kezeli az Amigás fájlrendszereket (azt nem tudom viszont, hogy áll az Amigás meghajtók felmount-olásával, de azt Linuxos emulátorral meg lehet oldani, gondolom), másrészt pl. soros porttal (ami viszont mondjuk nem nagyon van modern PC-n) vagy Amiga-kompatibilis PCMCIA Ethernet kártyával megoldható elvileg a PC-Amiga összekötés. Sajnos a szoftveres hátteret nem tudom, régen volt, hogy már olvastam, de most itt találtam róla egy elég részletes összefoglalót. Szép szakirodalma van amúgy, igaz, én most angol cikkekbe botlottam.

IstvanLaszlo: a cikk szerzőjét esetleg, ha megkeresed, valószínűleg tud segíteni, ugyanis Linuxhoz is ért, ha mást nem, legalább útba tud igazítani a megoldás keresésében.

Én valószínűleg tartom, hogy az FS-UAE Linuxos változata lesz számodra a nyerő a két gép közötti másolgatáshoz is, ha a másolást a Linuxos PC-ről indítod. De mondom, nem vagyok képben a részletekkel, sosem volt Amigám, mindig csak szerettem volna. :B

Új hozzászólás Aktív témák