Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penty

aktív tag

Valaki próbálta már az Enlightenment-et felrakni és elindítani a Debian Wheezy-n? Hogyan is kell ezt pontosan?

Odáig jutottam, hogy feltettem az alap Debiant minden csicsa nélkül (a telepítésnél kiszedtem minden csillagot a tasksel-nél), majd ugye kaptam egy alap fekete képernyős bejelentkezést. Oké. Ezután a sources.list fájlba beraktam a Sid elérhetőségének címét, így letölthetővé és telepíthetővé vált az e17 csomag. Ez is oké. Letöltöttem, telepítettem, majd mikor beírtam, hogy enlightenment_start, akkor el kezdett ott valamit matatni, de a végén egy valami Ecore_X init hibaüzenetet kaptam, és nem indult el a cucc.

Mikor az eredeti gnome-os környezetemben telepítettem ezt az Enlightenment-et, akkor szépen választható volt a bejelentkezésnél ez a környezet is. Működött is szépen, meg minden, csak hát ugye az egésznek pont az lenne a lényege, hogy a gnome-tól meg tudjak szabadulni és egy kicsi, könnyű, kis erőforrás igényű, szép környezetem legyen, ami nem úgy néz ki, mint egy win98...

Új hozzászólás Aktív témák