- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Hozzáférhetetlen lett az egyik mappám (folder-em), kb 2 GB adattal.
Nautilus csak annyit jelez: NOTHING (a tartalma), de mindig figyelemmel követem, mikor épp mennyi GB szabad helyem van, és legalább 3 napja nem változott ennek mértéke. Ma tűnt fel, hogy egy bizonyos mappám -nevezzük XY-nak- tehát üres tartalmat jelez, kb. 2 GB tartalom van benn elvileg, ÉS TEHÁT NEM SZABADULT FEL ÜRES HELY. Tehát véletlen se töröltem ennek tartalmát, ezek szerint. A mappa módosításának ideje látható a Nautilusban, ez jan.20. (másodperc pntosan jelezve van amúgy). Tehát nincs 3 napja, hogy módosítottam a tartalmát, azonban legalább 3 napja ezen a partíción végig ugyanannyi volt a szabad hely, még most is ugyanannyi.Nautilussal rákerestem oylan mappanéve, amely 100%-ra van benne, tökéletes helyesírással, de sehol nem találta, tehát véletlen átmozgatásról sincs szó.
Gondoltam ma egyet, megnéztem a mappát Windows-omból is, mivel ugyanezen HDD-re XP-t is telepítettem hónapokkal ezelőtt. A Win jelzi is végre, mi történt! Csak hogy nem értek ehhez ilyen szinten.
Kérek szépen segítséget tőletek ahhoz, hogy vissza tudjam állítani a mappa tartalmát. A Windows XP-m, amikor a mappába be akartam lépni, a következő hibaüzenetet adta:"XY is not accessible.
The file or directory is corrupted and unreadable."Szó szerinti fordítását értem: XY nem elérhető. A file/mappa megsérült és olvashatatlan. De fogalmam sincs, hogyan orvosolható. HDD helyreállítás oldja meg, vagy vmi más? Ha igen, miylen alkalmazással állítható helyre és hogyan?
Mi okozhatta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest