Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

félisten

válasz Rowon #109076 üzenetére

Feltettem többféle Wine segéd-héj programot, de végül a Q4Wine mutatta meg nekem legjobban az egész logikáját, hogyan is műkszik az eszme. Elérési utak, mit hová pakol, Win registry bejegyzések, ilyesmi.
    A Q4Wine- ből indított installok után már minden lenyomozható, pld a regelt TC key file nem került megfelelő helyre, odamásoltam, és már nem regisztrálatlanul indul.
    A legtöbb Windowsos cucc már manuálisan is menne, de annyira kényelmes a Q4Wine, hogy inkább avval pakolom fel.

A #109013- ban pedig látható hogy a félretró teszt jóval gyorsabb Pingvin alatt(pedig már a Mint is eléggé belakott, tehát hasonló mennyiségű cucc van installálva, mint a relatíve nemrégi Win11- re...mármint ezen az X299 gépen). Nálam az új címek nemnagyon játszanak, inkább a retró, félretró.

Mondjuk azt is kipróbálom majd, hogy az Unigine mit mutat Linux alatt, nem natívan, hanem Wine alá beinstallálva :U , gőzöm nincs futni fog-e, de ha az is gyorsabb lesz, mint Win11 alatt...?

Bár egyelőre mindegy, jelenleg semleges állásponton vagyok, használom az MS és Linux rendszereket is, hosszabb távon majd kiderül hogy esetleg a Windowst törlöm-e véglegesen, ha a Linux mindenben fullosan megfelel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés