Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
válasz #57171968 #18330 üzenetére
Megnéztem még két másik gépen is! Egy lenovo workstation-ön, meg egy sima pc-n. Mindegyiken ugyanazt produkálta. Amint rákattintok hogy recovery file download, azonnal kilövi magát a feladatkezelőből.
Ez a NoVo gomb pontosan mit csinálna?
Néztem róla több videót, de mindegyiken csak megmutatja hogy van ilyen! A leírás szerint olyan mint egy rendszer visszaállítási pont! Viszont ide kevés lesz! Ezért akartam volna a recovery usb-t megcsinálni.=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Óra topik
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI EX610X (TK-55 - 3GB - 250GB) - töltővel, 1-1,5 órás akkuval
- Nagyon szép Dell 7490 eladó. Magyar világító bill. i5-8250U, 16GB, 512Gb SSD + táska + win11
- Apple MacBook Pro M1 2020
- Garanciális érintőképernyős Dell Latitude 5520 laptop Intel Core i5 11 gen 16 GB RAM 256 GB SSD
- Macbook Air M1 8/256 Rose Gold , 98% 99 ciklus
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest