- Asszociációs játék. :)
- Itt az új LOGOUT!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #8820 üzenetére
Daaamn! grat!
Emlékszem kölökkoromban a déli PU mellet laktunk budán és hazafele mindig elmentem egy LEGO márkabolt mellet, ott volt a kirakatban egy ilyen, általában rátapadtam a kirakatra és gyönyörködtem benne.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Nem ismertek budapesten véletlenül olyan boltot/személyt aki ritka lego szetteket vásárol fel? Kezd nagyon útban lenni az outdoor challenger, ebayezni meg nem akarok.
Köszi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Mégmindíg van egy fölös lego outdoor challengerem. Vettem bele új elemet is! BUdapesten belül házhoz viszem! Dobj PÜ-t ha érdekel![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7986 üzenetére
éééés vna leírás is
Láz:
Patent állapotban van az akksi 10 ciklust használhattam el max, többet nézegettem kölök koromban mint amennyit játszottam veleFeldobom jófogásra, hátha elviszik
HummeRC:
Igazad lehet, de nem vagyok legóban otthon másrész sürgős lenne megválnom a cuccliktól[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7982 üzenetére
Évtizede Éve, vagy 6-7 éve áll ha jól tévedek.
-
hszilard666
veterán
Az a baj hogy rohadtul semmim sincs semmihaz, csak fejből tudom hogy mi van meg, annyit meg nem ér hogy letöltsem az összes manualt és összerakjak mindent Van egy Úr aki jelentkezett a figurákért, azokat holnap összeszedem, a többit szerintem meg megtartom, de még nem tudom.
De van egy fullos LEGO OUTDOOR CHALLENGER RC jópár évtizede ál, holnap lesem meg hogy hogy áll az akksi. Ebayen rohadt drágán mennek szóval azért bizti kapok pár forintot
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7979 üzenetére
Vagyis 2004-2005 utániak ha jobban belegondolok, vna benne bionicle, racers, technik, star wars, és vikings is. Sokat legóztam anno.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #7977 üzenetére
Valamint van egy ilyenem kiváló állapotban picit átalakítva, az R2d2-t még keresem.
[link]
És elfekvőben szétszedve egy olyan szett amiben volt egy tunig garázs, vagy 6 kocsi és egy kamion autószállító, valamiért nem találok képet. Valamint vagy 3 db cipősdoboz, új legókkal (2008 utániak) Nem érdekel valakit?[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Van egy ilyen cuccom:
[link]6 éve áll, ha jól látom az összes alkatrésze megvan, csak ösze kéne rakni. Első tulaj vagyok. Szerintetek mennyit kérhetek érte?
Valamint kérdésem is lenne:
Konkrét lego szettet hol tudok eladni lehetőleg budapesten[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest