Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0ng00se
őstag
a regi szerkesztoben kezdtem el egy cikket, de mar az uj van, es ugy vettem eszre, hogy teljesen mas a kep beillesztes metodusa. ha ugyan azt a linket irom be mint ami regen volt, ugy meg fogja jeleniteni a kepet?
V6
-
Winner_hun
titán
Kis képet beteszek, arra kattintva nagy kép linkjét beteszem. Az egeret a képre húzva nem lehet szöveget megjeleníttetni? Régi verzióban volt rá lehetőség.
Egy régebbi cikkemhez 134 képet töltöttem fel. Ebből 100 töltődött fel. 40 MB lenne az összes. Semmi visszajelzés nincs, hogy nem ment mind fel, 100 db-nál megáll a tudás. Ezt a régi rendszeren tapasztaltam, most kipróbáltam és ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #532 üzenetére
PL:
[link]Firefoxot használok, de próbáltam Chrome-ban (fontos, mobilon!) privát böngészés. Ott még rosszabb, mert látszik, hogy minden egyes bekezdésnek megjelenik a gördítő sáv, és picit fel-le mozdítható külön külön a szöveg ezáltal.
Valószínűleg emiatt van.
Normál cikkekben PH, Mobilarena nincs ilyen külön gördítősáv bekezdésenként.
(Ugye a mobil Chrome ezt jelzi a usernek egy halvány szürke csíkkal, hogy mit lehet gördíteni, Firefoxban nincs ilyen jelzés.) -
-
plömplöm
őstag
namostakkor lehet, vagy nemlehet?
(vagy voltmár?)All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #550 üzenetére
Tuti ötlet lenne mindenféle RGB meg neonszínű ugrabugráló figurákat engedélyezni avatarnak és akkor Parciék beszállhatnának üzletileg mindenféle ideggyógyászati központokba meg szemészeti gyógycégekbe és felül azoknak a reklámsávjait lehetne nézni a nyamvadt VodafONE helyett.
Sárgacsillagosok meg nagy kedvezményeket kapnának ezekbe a gyógyintézményekbe. Nagyszerű ötleteitek vannak, az már igaz.
Viszont ez a túlbuzgó kocsonyás megjegyzésed nagyon tetszett! Mondjuk ez se rossz jellemzés Parcitól: begyepesedett boomer kisdiktátor Megérte ma is benézni ide...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
félisten
Amúgy miért kell felülvezérléssel állni az avatár kérdéshez?
Ezer másik barebone fórum megoldotta a szabad uploadot és nem történt semmi.
Nem biztos hogy ebben a században ezt a tulajnál kell tartani, lehet, a userbase megoldja magának, hogy nézzen ki a fórum ahova jár.
Vagy indultok valami fapad versenyen?
Persze annyi még oké hogy ne legyen logó, de ezt on-the-fly lehetne szűrni a meglevő moderátorokkal, preapproval nélkül.
Amúgy is túlbuzgó kocsonya a legtöbb, szerintem imádnának intézkedni avatár ügyben -
HÁZIGAZDA
válasz AuraSync #546 üzenetére
van, aki van annyira felnőtt, hogy nem kell, hogy övé legyen az utolsó szó és kerüli a konfliktus lehetőségét, és van, aki körül újra és újra balhé van (ő úgy éli meg, hogy mindig csak bánccsák, mint ahogy azt is úgy éli meg, hogy ő jó avatart hozott, de a begyepesedett boomer kisdiktátor mod ezt nem látja be)
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
DS39
nagyúr
válasz AuraSync #542 üzenetére
Szerintem ez egy jó hagyomány az oldalon hogy van ez az avatar szabály.
Amit linkeltél, na az pont nem illik bele hiszen nem "arc".Ezt a részét szeretem a fórumnak hogy nincs mindenféle random villogó animált gif képekkel tele, mint sok más fórumon ahol szabadon lehet feltölteni avatart.
-
-
A szabályzat betartása főleg ami a felhasználókkal való beszélgetést illeti nem mindig sikerül ugyan is mindenkinek van egy tűrőképessége és azt nem fogom szó nélkül hagyni ha valaki csak trollkodni jár be a fórumra.
Amikor írok egy bejegyzést Logout-on aztán a neveletlen nolifer besétál véleményét tenni, hogy én "mekkora barom vagyok" (nyilván nem ezekkel a szavakkal) azt nem fogom szó nélkül nézegetni és nyilván ebből flém war lesz pár perc alatt.
Amíg troll-kodásért meg "szép szavak mögé rejtett anyázásért" nem jár bünti addig sztem én sem érdemlek megrovást azért ha megvédem magam kicsit "keményebb" szavakkal a SAJÁT bejegyzéseim alatt.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Úgy értem az egyedi avatár igényt, hogy nem az itteni emberre várok aki majd fél év alatt megkreálja hanem én hozok akár saját kreáltat vagy saját képet ami ILLIK a lapcsalád avatárjai közé.
Most kajak ez miért jó bárkinek is, hogy az én elképzelésemet egy második fél megkreálja és a harmadik fél meg engedélyezi a használatát TALÁN.
Akkor már inkább fizetek én hozom az anyagot sőt egy esélyt kapok a felhasználó név váltásra is.
Ha ilyen irányba menne el a fizetős dolog simán bevállalnám és sztem még többen fizetnének elő.
De hát ki vagyok én itt, hogy ötleteket osszak meg a vezetőséggel.
Akkor végre a nevemhez méltó avim lenne.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Ha fizetek minimum elvárnám, hogy igényelhessek egyedi avatárt.
Ilyennel nem tudnak megfogni, hogy 15 percig szerkeszthetem a hozzászólásom.
Ha kifutok az 5 percből írok egy másikat a sajátomra válaszolva és kész. Még jobban is járok mert gyűlik a hozzászólás szám.
Sőt igazából az egyik előnyt sem tudnám kihasználni.
Ami érdekes lenne talán számomra az az egyes user-ek ignorálása de az sem így hanem úgy hogy bizonyos user-eket fekete listára tudnék rakni akik nem szólhatnak hozzá mondjuk a saját logout bejegyzéseimhez. Mert ez így hogy oda írhat csak én nem látom hát annak aztán sok értelme nincs.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
DS39
nagyúr
válasz Luck Dragon #536 üzenetére
Reklám azoknak akik még nem fizettek elő.
Egy dedikált aktív témák gomb oda jobb lenne.
Persze kell a pénz. -
aktív tag
válasz Luck Dragon #536 üzenetére
Igen, ilyesmi lehet mögötte.
-
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #534 üzenetére
-
Csillagot kaptunk a kezelősávba
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
MODERÁTOR
-
Rimuru
veterán
@lezso majd szolj ha vegre jo lesz az RSS
Ez idokozben teljesen eltort: https://logout.hu/hirfolyam/anyagok/rss.xml
Ez eleg outdated: https://logout.hu/hirfolyam/irasok/rss.xmlVigyázat, csalok!
-
DS39
nagyúr
Miben más az új Logout cikk felülete, mint a többi oldal-e?
Mobilarena, ITcafe, stb cikkeknél vaj simán lehet mobilon simítva görgetni, de Logout esetén ez sokkal nehézkesebb, mintha nem érzékelné az érintést.
Tapasztalt más ilyet?
(Böngésző androidos Firefox)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #527 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy az igen sajátos párszavas érvelés alapján bárki jogosnak tartotta volna a törlést, de inkább az zavart, amit előre láttam, hogy az adott Milyen...-t vegyek topikban már a Tg-n kívül senki nem ír a régi válaszadók közül, épp az enyémhez hasonló indokolatlan törlések miatt. (nagyobb baj az, hogy akár egy hétig is eltart, mire választ kap 10 kérdezőből egy-kettő) Szakmaiság kontra hatalmi szó. Értelek. Elnézést, hogy ide írtam, de mint látható, minden szintű fórumot próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #526 üzenetére
Sorry, egy mondatod hozzászerkesztettem ehhez és #528-ban új hsz-ként duplikáltan jelent meg, amit ide írtam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ubyegon2 #525 üzenetére
Nincs kőbe vésve, hogy egy kérdésre ki válaszol. Ettől függetlenül első körben általában az szokott aki moderált is, de ha azt nem fogadod el és kéred, válaszolhat más is. Egyébként attól, hogy egy valaki válaszolgat, még többen is látják/látjuk az ilyen beszélgetéseket, és ha nem értünk egyet a döntéssel, azt szoktuk egymásnak jelezni, hogy inkább nézzük már meg újra, mert lehet a tagnak igaza van. Szóval ha a jogosmodban is azt kapod válaszul - függetlenül attól, hogy kitől -, hogy jogos volt a moderáció, akkor azt vélhetően a többi MOD/HG is úgy gondolja, és senki nem fog mást írni.
Na de, ez még mindig az új LOGOUT topik.
-
nagyúr
Viszonylag könnyen felfedeztem az általad linkelt topikot, többször írtam oda is az ügyemben, először kaptam is választ, de tuti nem hinnéd, hogy kitől!
Igen, ugyanattól a személytől, aki már a Modkerben is elbírálta a saját döntését!
Aztán, mivel nem egyszeri esetről volt szó, írtam még egyszer, hátha valaki érdemben válaszol, de még várok türelmesen...2023 április 26. óta.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy segíteni próbáltál!
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz ubyegon2 #523 üzenetére
Pont erre van a modker összefoglalójában is linkelt Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések topic. A Logout felületváltozásának egyébként sincs hatása a moderáció működésére.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egy olyan technikai megoldás is lehetne, ha már megújulás, hogy ha a Modker-be linkelek egy releváns szakmai hsz-t ezmiértkerülttörlésre címszóval, akkor onnan ne ugyanaz a Moderátor válaszoljon, aki éppen törölte a hsz-t az adott topikból Topikgazdaként! Gondolom itt azért sejthető, mi lett a szakvélemény.
Jogos igény lenne ez a jóhiszemű user szemszögéből amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz Intruder2k5 #514 üzenetére
Nekik van hozzászóláslimitjük: 0
Kivéve, ha elvannak itt a radar alatt ugyebár.
-
nagyúr
Nincs hozzászólóablak az új designban, hanem helyben válaszolsz. Mi a funkciója annak, hogy külön ablakokat nyitsz az egyes válaszokhoz? Miért nem jó helyben egymás után válaszolgatni?
Nagy kár, mert bizony hiányzik a középső gombos új válaszabalak!
Hogy mi a funkciója? Mondjuk egy szakmai topikban van 20 olvasatlan hsz, elkezded olvasni és már a másodikra válaszolni szeretnél, de előbb célszerű lenne mind a húsz hsz-t átolvasnod, hogy ne duplikálj egy már más által leírt választ! Ilyenkor a régi felületen nyomtam egy 3ujjast tapipadon, aztán nyomtam a 6. hsz-en és a 12.-en is, amikor mindet végigolvastam, akkor ott voltak külön a válaszablakok és szép sorban tudtam írni mindegyikre, kivéve a már mások által megválaszoltakat. Rendkívül jól kezelhető volt így a dolog, a jelenlegi helyben válaszolós módszer erre így nem alkalmas.
Ha nyűgössé válik a válaszadás felgyülemlett kérdések esetén, hajlamos a válaszadó elengedni a dolgot, ha mondjuk több részletben szerette volna megválaszolni az adott hsz-eket, márpedig akkor olvassa sok user a topikokat és ezáltal a PH lapjait, ha sokan írnak is oda, ha kevesebb hszíró lesz, előbb-utóbb kevesebb lesz az olvasó is...
szerintem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hááát...belegondolva éppen lehetne az arányokon változtatni picit, mondjuk 8/12 belegondolva talán még durva is! Ha nem felejtem el, többnyire úgyis Prémium vagyok, de nem is ezért javasolnék arányeltolást... főleg a hosszabb szerkesztési idő érdekel.
Kimondva talán érzékletesebb lenne:
- ingyenes 8 hirdetés
- fizetős 12 hirdetésKicsit rossz az arány szerintem...
Simán levenném 4-re az ingyenest, már bocsi, de akinek ez kevés, az vegyen Prémiumot. De akár 2 is lehetne az a 4.
-
Apollyon
Korrektor
Egy olyan esetben ha egyszer mondjuk X év múlva minden part szakad, a fórum megmaradna valamilyen korlátozott formában?
Ha régen meg tudtátok hobbi projektként oldani feltételezem otthonról, akkor valami lebutított fórum a kemény magnak még megmaradhatna valami donatelhető szinten vagy valami hasonlóra gondolok.
Jah anandtech bezárt és valszeg átment a megmaradt közönség a konkurenciára, de azért van egy marginális különbség, hasonló esetben akkor az itt lévő közösségnek nem lenne hová mennie. Nincs már egy kézzelfogható magyar tech fórum se rajtatok kívül.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MODERÁTOR
-
HÁZIGAZDA
válasz AuraSync #511 üzenetére
köszönjük az ötletet, megcsináljuk!
viccet félretéve, ha lesz ilyen, akkor lesz, ha rá leszünk kényszerítve, akkor meglépjük, mielőtt letérdel az egész kóceráj, nyilván. az elmúlt 24 évben nem volt rá szükség.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
- Nem működik a középső gomb (le sincs kezelve, javascriptes hülyeség nyílik meg új lapon) a válasz linkre, és ha helyben válaszolok akkor elnavigál a topic legvégére.
Nincs hozzászólóablak az új designban, hanem helyben válaszolsz. Mi a funkciója annak, hogy külön ablakokat nyitsz az egyes válaszokhoz? Miért nem jó helyben egymás után válaszolgatni?
- Nem lehet szerkeszteni 5 percnél tovább. A réginél 15 percig lehetett, bár az is elég kevés volt és fölöslegesen körülményes. Arra motivált, hogy ne frissítsem a lapot amin el lett küldve a HSZ hanem nyissak új lapot, mivel a szerkesztés link 5 perc után eltűnt.
Ez feature, hogy 5 percig szerkesztheted és 15 percig küldheted el. Az csak egy kiskapu volt a régi felületen, hogy visszahozhatod a szerkesztőfelületet 5 perc után is (amúgy linkre nem nyílna meg), mert a böngésző elmenti az oldalt az előzmények között.
- Az írott hsz-ek nincsenek biztonságban és könnyen megsemmisülnek. Ha elnavigálok, ha bezárom a böngészőt, ha frissítem az oldalt (stb?). Ezekben az esetekben a régi felületen megmaradt az elkezdett HSZ.
Ha elnavigálnál, akkor rákérdez az oldal, hogy biztos vagy-e benne. Persze ha letiltod a javascript ablakokat, akkor nem fogja megkérdezni, ez sajnos user error. Mi nem spammelünk javascript ablakokkal, szóval nyugodtan engedélyezheted itt.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
"- Nem lehet szerkeszteni 5 percnél tovább."
Fizess elő.
Azon sem lepődnék meg ha hamarosan bejelentenék, hogy a hirdetés fizetős lesz vagy lenne havi komment limit amit csak fizetés után lehetne növelni vagy feloldani.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
mzso
veterán
Oké, akkor némi használat után. Ami nekem "fáj" a (tényleg) régi felület után:
- Nem működik a középső gomb (le sincs kezelve, javascriptes hülyeség nyílik meg új lapon) a válasz linkre, és ha helyben válaszolok akkor elnavigál a topic legvégére.
- Nem lehet szerkeszteni 5 percnél tovább. A réginél 15 percig lehetett, bár az is elég kevés volt és fölöslegesen körülményes. Arra motivált, hogy ne frissítsem a lapot amin el lett küldve a HSZ hanem nyissak új lapot, mivel a szerkesztés link 5 perc után eltűnt.
- Az írott hsz-ek nincsenek biztonságban és könnyen megsemmisülnek. Ha elnavigálok, ha bezárom a böngészőt, ha frissítem az oldalt (stb?). Ezekben az esetekben a régi felületen megmaradt az elkezdett HSZ.Emellett hiányolom azokat a funkciókat amik a legtöbb helyen alapnak számítanak. Formázott idézetek linkkel az eredetihez. Listák, stb.
-
Hali.
Nem tudom már írta-e valaki, de egy olyan problémával kerültem szembe ami a régi Logout-on nem volt.
Írtam egy bejegyzést Kósza gondolat-ként és csak simán elmentettem tehát NEM publikáltam és most meg nem találom a saját oldalamon.
Csak úgy tudom megtekinteni hogy az Előzményekből visszakerestem az oldalt ami létrejött.
Hát ez kész.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
nagyúr
Amit egyébként maga a böngésző csinál automatikusan, nem a PH kódja...
Oóó...megint kiderült, hogy ehhez nagyon nem értek, de van benne logika, mivel Chrome nem csinálja. Mindegy, Firefox az ilyen...bár az előbb live Linuxon próbálgatva ott is jó helyre ugrott, ahol nagy kép volt. Bár itt lehet a kevés kép ill a 32giga RAM miatt jóval gyorsabb volt az oldalon a képek betöltése...(ha valakinek ismeretlen lenne, a live Linux RAM-ban fut)
Oppa...az előbb még megvolt a sárga csillagom! Lejárt az ideje ulláccik...mérgelődtem is, mert szokatlanul hamar lejárt a hsz szerkesztési időm. Akkor ezért. És még drágább is lesz a Premium, ahogy látom a jómagyarHUF árfolyamát.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ubyegon2 #506 üzenetére
Kicsit kevertem a dolgokat, sorry. Amire az iménti linkelt hsz vonatkozott, az a még olvasatlan hozzászólásokhoz ugrás* téma volt, nem az utolsó saját hsz-hoz ugrás!
Technikailag ugyanaz, ugyanúgy működik. URL-ben van egy #msg1234 és oda ugrik. Amit egyébként maga a böngésző csinál automatikusan, nem a PH kódja...
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #505 üzenetére
Kicsit kevertem a dolgokat, sorry. Amire az iménti linkelt hsz vonatkozott, az a még olvasatlan hozzászólásokhoz ugrás* téma volt, nem az utolsó saját hsz-hoz ugrás!
*ez egyébként live rendszeren futó Firefoxszal is ugyanolyan, itt nyoma sincs semmilyen blokkolónak és más zavaró körülménynek
update
A kis méretű képek viszont valóban nem kavarnak be, csak a nagyméretűek, épp a Sorozat topikra kattinva ugrott jó helyre most és végigmentem az oldalon, csak ez a kiskép volt:[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #501 üzenetére
Azért egy kicsit de! Firefoxon jön elő a bug és akkor, ha van kép az adott oldalon. Volt ebben a topikban már párszor ez a téma, azért tudom. Itt is van a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #501 üzenetére
Hát remélem. Nem tudtam reprodukálni szűz Firefox böngészővel, csak úgy, ha be volt kapcsolva a reklámblokkoló.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest