- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz szőröscica #6858 üzenetére
Én a Slave I-et írtam a Jézuskának...
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Djuree
félisten
válasz szőröscica #6853 üzenetére
hát már kicsit túlzásba viszi sztem, de még éppen el tudom viselni, én is bírom a kis szarosokat. bár én csak megnézem a filmet az nekem elég.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #6755 üzenetére
itthon a királyi posta a továbbszállitó, szóval a postásbácsi fogja kivinni, általában időben, ha alapszinten törődik a munkájával, és megvan a normál értékrendje is hozzá , ha nem, akkor képesek otthagyni a postán az értesitővel együtt /1hét , ha nincs dolgom ott, nem derül ki, én meg már 2naponta izélgettem szegény lego supportot emiatt...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #6754 üzenetére
Nem szóltam, működik a tracking - tegnap délután elhagyta Kölnt a csomagom.
Színeiből ítélve ez DHL. Rühellem a DHL-t. -
Djuree
félisten
válasz szőröscica #6722 üzenetére
én nem rendelek most, rászántam magam h érdemesebb várni, majd jövőhét pénteken, hátha jobban járok.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #6722 üzenetére
Nem fog, ne aggódj. Én még nyomott csomagot sem kaptam soha.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #6721 üzenetére
Santa's Workshop megrendelve, remélem nem vész el útközben.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #6488 üzenetére
Felénk volt pár vonat, ami benyúlt azért pár ezerrel webshopos ár alá, de tényleg nem volt valami nagy szám.
-
nagyúr
válasz szőröscica #6476 üzenetére
Hát azt sajnos nem nagyon fogsz találni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tvamos
nagyúr
válasz szőröscica #6361 üzenetére
Igen... Kiadhatnánam egy autós adventi naptárat.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz szőröscica #6078 üzenetére
Nekem is. De már nem lesz hova tenni.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
NorDezs
senior tag
válasz szőröscica #5822 üzenetére
En kedden kiraktam, eloben szerencsere nagyon jo! Tartottam tole en is, mert a netes kepek alapjan nagyon kockanak tunt az auto, tul rovid es tul szeles,de szerencsere nem ilyen!
Szerintem tok jol hozza az eredeti formavilagot. -
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #5647 üzenetére
sztem nem, annyira nem mozgat, de amiket olvastam róla, meg review-kat néztem, mindenhol pozitiv a fogadtatás, van 1-2 rész, ami lehetett volna jobb, de a tervezés miatt kompromisszumot kellett kötni, de pl rengeteg olyan építési megoldás is van benne, ami egyedivé teszi a készletet.
Szóval sztem jó készlet, azt a 30at megéri, de nekem nem biztos, hogy meglesz, ettől függetlenül másnak szivesen megrendelem, ha előbb akarja megkapni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #5323 üzenetére
Néha belefér 1-1
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz szőröscica #4973 üzenetére
Részemről ő is megfelel, a minőséget és a közösség számára szánt lehető legjobb tartalmat tartom elsődleges prioritásnak, nem a saját szerepemet és LÁZ kétségtelenül az egyik legtapasztaltabb PH!-s tag LEGO témában.
-
Fr0z3n
őstag
válasz szőröscica #4552 üzenetére
600?? Ennek az ötödét keresem, mégis futja
Negatívan állsz a dogokhoz -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #4552 üzenetére
Néha befektetésként is lehet nézni a legot. Legalábbis ezzel nyugtatom magamat
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #4429 üzenetére
Nos, ha Pet shopot szeretnél akkor kb azonnal rendeld meg, mert kifutás után egyből 70-80 lesz az ára Párizsi étterem még relatív friss szóval azzal ráérsz szerintem. De a legjobb, ha a kettőt egyszerre veszed meg
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #4426 üzenetére
Hajaj. Remélem azért megvan már a jobb munkahelyed ! Melyiket modulart akarod megvenni? Vigyázz, mert egyszer elkezded és kell majd az összes...
Fr0z3n: Mit tervezel vásárolni?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #4277 üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy lehet ahogy írod. Közben esetleg cserélgetni.
Més que un club!
-
TayRol
nagyúr
Csapatépítő keretén belül építettük. Vagy csomagonként, vagy főalkatrészenként, vagy könyvekként cseréltek.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Mi is így szoktunk az asszonnyal. Pl, ha nagyobb a készlet akkor első leírást én építem másikat pedig a párom. Vagy ha kisebb a készlet akkor csomagonként lehet cserélni. Szerintem így jó móka
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #4143 üzenetére
annyira nem rossz az, engem sem mozgatott különösebben, de miután az lett a bécsi túrának az eredménye, és összeraktam, már jobban adta R2
-
Freddy76
addikt
válasz szőröscica #4141 üzenetére
Feleségem Yoda fan. A bankban, ahol dolgozik, minden vezetőnek fel kell tennie egy rövid jellemzést magáról, a munkakörével együtt, továbbá egy mottót, megjelölve, hogy az idézet kitől származik. Ez nyilvános a munkatársak számára. Mindenki valamilyen neves közgazdásztól/filozófustól választott mottót, az igazán szervilisek a vezérigazgató könyvéből választottak. Amikor az asszony vezető lett, megírta a bemutatkozóját, a mottóhoz a következőt írta: "Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld!" - Yoda mester, A Birodalom visszavág.
-
TayRol
nagyúr
Nekem is a kedvencem, imádom ezt a szettet, de max az árának a felét adnám érte. Egy 8092-t vagy Cantinat ellenben valahogy szereznem kell...
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na az az egy UCS amit szerintem soha nem veszek meg Sajnos nekem nem jön át annyira
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szőröscica #4082 üzenetére
A másik bajom a választékkal volt, a székesfehérvári nagy Tescoban írd és mondd kemény 1(!!!) fajta Technic szett volt...
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szőröscica #4078 üzenetére
Ezt a lánctalpast kénytelen voltam az Intersparban venni mert már nagyon utolsó pillanatban voltam de hála égnek nem volt vészesen drágább.
Tescoban azt a készletet néztem amiben a 3 munkagép van (42023), majdnem 20k volt ott.
Ezt neten már láttam 13.800-ért.Més que un club!
-
Fr0z3n
őstag
válasz szőröscica #4075 üzenetére
Van 1x összerakott ha gondolod.
Tesco amúgy is drága. -
addikt
válasz szőröscica #4057 üzenetére
én meg ezen az acroson
kell kell kell, aztán full rc
mi ez?? új modell? google nem talál semmit.:)
-
Fr0z3n
őstag
válasz szőröscica #4047 üzenetére
Láttál technices trial versenyt?
-
Freddy76
addikt
Ezen már én is gondolkoztam...
-
nagyúr
Így pl jókat lehet játszani a gyerekkel
-
thomeef
őstag
Teleengeded a fürdőkádat és viszed magaddal
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #3998 üzenetére
Simpson ház? Igaz az nem kicsi
-
thomeef
őstag
válasz szőröscica #3986 üzenetére
Azok nekem is cseszik a fantáziámat mióta Redbull olyan szépeket írt róluk, de azt elkezdeni gyűjteni tényleg nem olcsó mulatság
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Fr0z3n
őstag
válasz szőröscica #3958 üzenetére
Nem, kinyújtott darukarra akasztom fel a függönyt ha elhúzom Illetve egy plüss van a végére felakasztva. Teljesen megéri
-
Freddy76
addikt
válasz szőröscica #3929 üzenetére
Gondolkozom, hogy kivárom a karácsonyt, akkor drágábban lehet eladni . Akkor 30 körül mentek, sőt még drgábban is. De ha eladom, neked szólok először ígérem
-
TayRol
nagyúr
válasz szőröscica #3906 üzenetére
Nem bolt, magánszemély. Most állok neki.
-
TayRol
nagyúr
válasz szőröscica #3598 üzenetére
Barcsak mar nalam is itt lenne. De meg nem tudom, hol vegyem meg.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #3598 üzenetére
legalább van egy kis kihivás is
-
Mcray
senior tag
válasz szőröscica #3589 üzenetére
Én sem bírok magammal.
Vettem 13 kiló ömlesztést (technic/9V-os vonat), kb 20 szett régi kicsi Star Wars-ot, 6 doboz új rohamosztagos pakkot és 7 egyszer összerakott járművet (technic, City). Ha minden jól megy, grátiszba kapok egy makett Millenium Falcont a lego mellé...
Azt hiszem, megint a feleségem fizeti a rezsit + bérletit...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #3563 üzenetére
Látatlanba is kell az összes Igazi classic Remélem nem valami friends-es sz@r figurák lesznek, hanem normál figurák
[ Szerkesztve ]
-
Brumi
senior tag
válasz szőröscica #3440 üzenetére
Azt én is néztem, de nekem nem jött be. Így is kicsit idegesítő, hogy van egy csomó exkavátorom, darum, de mindegyik más méretarányban van, még véletlenül sem passzolnak egymáshoz. Ezt már máshol is leírtam, hogy szerintem az egy jó időszak volt, amikor a nagy technic-figekhez igazították a készleteket, így azokból is lehetett diorámát csinálni.
Abban reménykedtem, hogy végre lesz egy év, amikor nem kell sokat költenem, de jönnek ki a jobbnál jobb cuccok, amiket nem tudok kihagyni. Ez a Merci, az F40-es, óriáskerék, téli szett, space téma, ha jó, modular stb...http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #3440 üzenetére
tuti siker, ha a kocsiban lévő kép helyett vmi saját képeteket kicsinyíted le
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz szőröscica #3421 üzenetére
kocka.hu-n 21600 a cantina 20k fölött ingyen kiszállítás is van úgy emlékszem
-
thomeef
őstag
válasz szőröscica #3417 üzenetére
Mi már párszor végigmentünk a 6 részen. Majdhogynem minden évben De hál istennek 99%-on ugyanolyan az ízlésünk. És a Cantinát pont most raktuk ki ketten szilveszterkor, szerintem pont olyan készlet amiben simán a párod is örömét fogja lelni
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #3355 üzenetére
keletinél a kockaáruház, mellette az arénában sztem van lego monobrand, igaz ott lehet picivel drágább a cucc.
-
boost
addikt
válasz szőröscica #3230 üzenetére
Nehéz ezt elmagyarázni, hogy mire gondolok.
Konkréten nem gond, hogy mindenre van egy új, többnyire mutáns elem ( mutáns elem alatt a klasszikus technik elemek egymással való ötvözetét értem), hanem az, hogy a régi modelleknél tudtad, hogy mit építesz. Persze egyszerűbbek is voltak a szerkezetek, nem voltak ennyire élethűek. A fenti Mini Baggernél például kis túlzással vagy fél órát úgy építettem, és kapcsoltam össze az elemeket, hogy elképzelésem se volt, hogy ez melyik része, míg a régi szetteknél ez valahogy nem volt meg. Biztos csak én öregedtem, ja, és régen minden jobb volt.
Korábban írtam, hogy tervezem beszerezni a 42025 Cargo repcsit, de a fenti báger kicsit kihúzta a szelepet, és kiengedte a gőzt. Azért vacilálok vele, mert a bágerrel ellentétben azzal nem tudna mit kezdeni a srácom. Én meg nem vagyok gyűjtő, hogy magamnak, a saját szórakozásomra szükségszerűen megvásároljam. Majd valami impulzusvásárlással .
A kedvenc készletem, a vár ki van rakva a dolgozószobámba, de ahhoz emlékek kötnek. Azt szívesen megmutatom másoknak is. Ettől oda meg vissza volt a fiam is, csak azt hajtogatta, hogy milyen szép. Nekem ez okoz most leginkább örömet a Legozásban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szőröscica #3181 üzenetére
Én cserélnek campert minire.
Kicsit most kikoltekeztem magam és akármilyen jó áron is van a mini, most tilos költenem:)
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #3181 üzenetére
a teljesség igénye nélkül, a Camper Van is pöpec masina
-
nagyúr
válasz szőröscica #3170 üzenetére
Rizzsel vagy hasábbal?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #3164 üzenetére
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1593 üzenetére
nekem is csak az új pecóba lesz mini+ghostbusters
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1518 üzenetére
na igen, de ez ilyen, anno a 10030 miatt nálam is szoros volt a szij utána , de megérte
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1516 üzenetére
akkor már lefele a lejtőn
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1502 üzenetére
érik nekem is a következő logout
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1484 üzenetére
na igen, ez egy ilyen kávéház, ezért sincs nálam magasan a léc, jó nekem a secondhand, 1x összerakott is, a bolti ár feléért-harmadáért, a 7191-em pl 30ba volt, a 10213 meg egy 10esbe
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1475 üzenetére
dejótetted
-
LÁZ
Topikgazda
válasz szőröscica #1472 üzenetére
ja, gyorsak, nekem ha jól emlékszem 3 nap alatt jöttek meg az ajándék alkatrészeim, és ha jól emlékszem 7500ft felett ingyenes a szállitás, vagy 15k, de sztem 7.5 felett
-
lapa
veterán
válasz szőröscica #1472 üzenetére
mindet.
amúgy elég gyorsak, szerintem 3-5 nap ahogy emlékszem. attól függ belecsúszol-e a hétvégébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest