Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
P4Laca22
üzenetére
Nekem Chieftec Dragon házam van és azért nem pont a proci felett van a csőnek kihagyva hely, mert épp ott van az oldalpanel ''nyitószerkezete''. Így nagy valószínűséggel hiába vennék hozzá plexi oldalt, az is pont így nézne ki. Ezért írtam, hogy egy ilyen ház megtervezésénél azért gondolhattak volna erre.

Szóval tudsz/tudtok olyan helyet ajánlani, ahol ilyen csövek között lehet válogatni?
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
P4Laca22
üzenetére
Nem nagyon tudnék egy plexi oldalú gépet elképzelni magamnak, nem vagyok (a saját házam) optikai tuning(jának) híve, megelégszem azzal, hogy másokéban gyönyörködöm. Így nem tervezem plexi-oldal vásárlását. De miért gondolod, hogy ez megkönnyítené a dolgom?
92-es ventim még nincs, majd kinézek valami jó kis NoiseBlockert (az SX2Pro nagyon bejött). -
canniball
nagyúr
válasz
P4Laca22
üzenetére
De ha neked 4 Delta ventid van az felér 70 ratyi ventivel, nem?
Komolyra fordítva: ez a sok venti szerintem ahelyett hogy rendes hűtést csinálna csak össze-vissza kavarja a levegőt, ami nem biztos hogy szerencsés.
Én eleve nem vagyok oda ezekért a világítós cuccokért, bár a kék még úgy-ahogy. Szóval én a másik ember vagyok, aki máshogy válogatja.
Ilyen csövet lehet venni több mérteben is (hosszúságra-szélességre egyaránt)? Mert nekem csak 90-es ventihez kéne, viszont valami hosszabb, ti. a ház oldalán lévő likacsos rész nem pont a proci felett van, hanem kicsit oldalra (azért egy Dragon ház tervezésénél erre gondolhattak volna...), így meg kéne dönteni a dolgot hogy a prochűtőre nézzen.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
P4Laca22
üzenetére
Köszi (így legalább nem kell a freemaillel sz@rakodni)! Tetszik az ötlet (venti nélküli borda) és a kivitelezés sem rossz. A légcsatornát vetted vagy volt otthon kéznél? (Én is valami hasonló csatornát szeretnék a házra, csak nem tudom honnan tudok szerezni csövet, amiből fabrikálhatnék.) Azért ha szabad egy kis kritika is lenne: én is belülre tettem volna a ventit (esztétitkai megfontolásból).
-
Lui76
őstag
válasz
P4Laca22
üzenetére
Viszont ha bent van csak kevesebb a zaj !
Lejjebb vhol írtam már a hőmérséklet problémaköréről.
Az ex gyári hűtőhöz képest ennek nincs hangja (1500-at forog a kb20 fokos szobában)
Ha hagyom menni akkor netezés közben 27 fokig megy le.
Alapban ugye meg a C&Q ki be kapcsolja olyan 37-40 fok között
a játékok közben is . játék után leáll aztán olyan 37 fok körül áll
a hőmérséklet , de most nincs ház hűtés külön bekötve ,csak a táp visz
kifelé levegőt - mert mindenhova odapróbáltam ezt a fehér ventit...
Elvileg még egy 8 centis venti szokott házhűtőként menni kifelé fújva hátlapon
5V-ra kötve kb 1000-et forgott. Most még asszem nem rakom vissza
így is jó...
Nálam a zajt a 6800-asom nyomja elég jól kihallatszik sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: ez a sok venti szerintem ahelyett hogy rendes hűtést csinálna csak össze-vissza kavarja a levegőt, ami nem biztos hogy szerencsés.