Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
P4Laca22
üzenetére
De ha neked 4 Delta ventid van az felér 70 ratyi ventivel, nem?
Komolyra fordítva: ez a sok venti szerintem ahelyett hogy rendes hűtést csinálna csak össze-vissza kavarja a levegőt, ami nem biztos hogy szerencsés.
Én eleve nem vagyok oda ezekért a világítós cuccokért, bár a kék még úgy-ahogy. Szóval én a másik ember vagyok, aki máshogy válogatja.
Ilyen csövet lehet venni több mérteben is (hosszúságra-szélességre egyaránt)? Mert nekem csak 90-es ventihez kéne, viszont valami hosszabb, ti. a ház oldalán lévő likacsos rész nem pont a proci felett van, hanem kicsit oldalra (azért egy Dragon ház tervezésénél erre gondolhattak volna...), így meg kéne dönteni a dolgot hogy a prochűtőre nézzen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyra fordítva: ez a sok venti szerintem ahelyett hogy rendes hűtést csinálna csak össze-vissza kavarja a levegőt, ami nem biztos hogy szerencsés.