Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
hmmm, lehet nem is lehet kivülről elérni a képeket, ezért feltettem egy weblapra.
A cime: Bővebben: link
Elsőre talán kicsit ocsmány, de a célnak tökéletes
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
Ez tiszta sor. Nekem egy Dragon házam van, amiben elől 2db 80-as ventinek van hely (amik közül az egyik a HDD-k előtt van, így azokat is hűtve), hátul pedig egy 120-as venti szívja ki a levegőt (plusz a táp 120-asa). Ennek tükrében kérdezem, hogy érdemes-e még egy légterelőt is beszerezni. Mennyit javítana az a proci hűtésén és mennyit rontana a házén?
-
P4Laca22
tag
Nem teljes hangerőn ment a venti,mert elkészült a szabályzója. Amikor teljes ''pompájában'' ment a venti, 100% terhelésen 49-50 fok volt, amikor meg le lett szabályozva 4V-ra (!) ,akkor 56-57 fok volt, de ehhez még annyit hozzátennék, hogy a cső és a hűtőborda kissé elcsúszva van egymáshoz képes, szóval van egy kicsi veszteség is,ez is beleszámolandó a hőmérséklet-értékekbe
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Ez 4mm vastag plexi. Ami az összehasonlítást illeti, a gyári hűtőhöz képest 12-15 fokkal hidegebb a cuccom, és ami a lényeg: a cső által nem fúj szét a venti, hanem ami levegőt fúj, azt mind megkapja a hűtőborda, és tapasztalataim szerint nem sokkal hangosabb, mint a csö nélkül megoldott hűtés. Szóval mindenkit arra buzdítok, bátran fogjanak bele egy ilyenbe, mert megéri

-
BOBO6
aktív tag
Én legutóbb baumaxban láttam, de szvsz lennie kell vizes boltokban is... De obi, praktiker, stb... FBS-valamit keress, én azt használtam és télleg nagyon zsír. Ilyen tubusban van, ami enyhén zöldes ha jól tévedek... Esetleg tescoban is megnézheted... pár száz forint lehet, nem tudom most mennyi sajna...
De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt. -
Lui76
őstag
Nehéz figyelni (mert csak hétfőn lett kész) mert ez a A64-es proci meg a C&Q funkció
furmányosan dolgozik.
Elindítom a gépet ugye , a venti leáll és ha csak netezek meg se indulna talán soha
közben a hőfok olyan 39-ig megy fel.(ÁLLÓ VENTINÉL)
Mikor meg egyéb ok miatt kikapcsoltam a C&Q-t akkor meg asszem ment a gyári
venti kb 3100-as fordulaton folyamatosan és az esti hűvösben 30fok alá is lement ?
De inkább majd később írok pontosabb értékeket....
Mivel az a gyári hűtője a procinak ezért semmi nem müxik másként.Légmozgások...
Nincs a kocka végén csak a kocka bemegy a proci ventiig... -
Lui76
őstag
Nem kocka . A plexi felöli függőleges oldal 10cm (és kb 5mm vastag ),míg a cpu-hoz ez 8cm-re csökken - így nagyobb felületet tudtam belyukazni így remélve a levegő könyebb
esetleg ezáltal lassabb bejutását.
Nem csináltam külön a kockát A plexi falat megfurkodtam majd szépen ráállítottam a falakat, pillanatragacs és kész.... -
-Jackson-
őstag
Bővebben: link itt találsz. minőségi hűtők topikban találod az illetékest
-
-Jackson-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.