Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBO6
aktív tag
Én legutóbb baumaxban láttam, de szvsz lennie kell vizes boltokban is... De obi, praktiker, stb... FBS-valamit keress, én azt használtam és télleg nagyon zsír. Ilyen tubusban van, ami enyhén zöldes ha jól tévedek... Esetleg tescoban is megnézheted... pár száz forint lehet, nem tudom most mennyi sajna...
De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Suzuki topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De 1k alatt tuti. Pár óra(~6-8) megköt de tökéletes kötéshez 24 óra kell, érdemes kivárni mert onnantól kezdve robbantani nem lehet! Ja és ami nagyon fontos, az h alaposan zsírtalanítsd a felületeket! Ha ez megvolt vékonyan vidd fel a ragasztót és rakd össze az alkatrészeket, az sem baj ha enyhén szellős helyre tudod rakni kötéskor mert így hamarabb megköt.