Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1693) Danika256 válasza #84490496 (#1692) üzenetére


Danika256
aktív tag

:) Köszi, ezt sikerült megoldani!! :DD :DDD Nem az én hibám volt és nem is a hálózaté..
A ROM a hibás, vagyis az új modem nem okés, sőt amit XDA-n külön linkeltek 28-as modemként, az sem ok!..

De nem csak a modem a hunyó, hanem az EFS partíción is gondok voltak.. Bevallom még nem tartok ott tudásban, hogy pontosan miket tartalmaz az EFS, de itt tárolódnak pl. az IMEI számok és gondolom hasonló nyalánkságok amik fontossak a megfelelő kommunikációhoz. Talán modem beállítások?? stb..

Úgy sikerült megoldanom, hogy volt mentésem a 26S-es tora33-as rendszerről minden partícióról és ugyanúgy az új 28S rendszerről is.
Próbaként visszaállítottam a 26S-es rendszert, modem és EFS partíció nélkül, de nem ment a 4G, pedig tudtam, hogy okés volt! Ezután visszaállítottam a 26S modemjét, úgy sem ment...
És persze ráadásnak nehezen kapcsolódott fel a hálózatra is! Ezután következett az EFS visszaállítása, indulás után egyből belépett 4G-re mindennemű várakozás nélkül!

Ezután Full wipe--> És a 28S-es rendszert visszaállítottam a modem és az EFS partíció kivételével! Ezután hiba nélkül, szuperül működik minden! Tehát senki ne lepődjön meg, ha nem megy az új rendszeren a B20! Ha van mentésetek, akkor telepítés után állítsátok vissza a régi EFS és modem partíciót!!

Fakirr1 Ha esetleg tudod, hogy az EFS partícióra melyik fw fájlok kerülnek flashelésre egy fastbootos zipből, akkor légyszi írd majd meg, hogy lehessen kísérletezni, illetve ha valakinek nincs mentése, akkor azokat feltéve fastbootból, könnyen tudja javítani a rendszert..!!

A másik, hogy légyszi valahogy oldjuk majd meg, hogy automatán induljon nekem ez a priximity-s service, ne kelljen mindig boot után indítani.. Egy sima apk igazából, hiába másoltam be, root jogot sem tudtam adni neki! Ez
Más egyéb progi nem vált be és azok sem indulnak automatán..

Amúgy minden működik, jó ez a Cuoco92-es új rendszer, csomó extra van benne, gyors, szuper! Antutuban hozza az előzőeket, ami kár, hogy nincs benne új android security patch.. Azt esetleg lehetne hozzáadni manuálisan is?? Amúgy feltuningolta a TWRP-t is, igen király lett!! Benne van az ujjlenyomat érzékelő beállításainak törlése is az extrákban, ez nagyon hasznos, mert akkor nem kell törölgetni, hogy első induláskor be tudj lépni visszaállítások után :)

Nagy öngól, hogy ha ennyire tele van pakolva szenzorokkal a teló, akkor miért nincs lehetőség kihasználni a rendszerben?? :W
Köszi előre is a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.