Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz macilaci78 #8932 üzenetére
Szia,
így lett megcsinálva, ahogy Te is javasoltad, meg én is arra jutottam, hogy más megoldással elég hülyén nézne ki. Most szép egyenletesen oszlanak el, viszont marha soknak tűnik
Azon filóztam, ha esetleg sok lesz ennyibe a 5, vagy 7 wattos v-tac, van valami ajánlottabb kisebb teljesítményű alternatíva? Mondjuk kiegészíteném pár 1, vagy 3W-os leddel, és csak a fontos helyekre raknék erősebbet.
Esztétikai szempontból milyen lehet egy ilyen megoldás, piszkálná a szemet az eltérő fényáram?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest