Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
n a x v i L
aktív tag
Azért mondjuk csinálhatnának valami olyasmit, hogy pl. ha valaki leavel akkor csak az eredeti ELO veszteségnek csak a felét kapjuk meg, vagy legalább kevesebbet. Nagyon idegesitő, hogy kb. minden második ranked meccsem ezen úszik el. 1-2 nap rankeddel egyből húztam húztam magamon 80 ELO-t de most kb. lehetetlen feljebb jutnom, mivel most minden második meccsemen kapok egy trollt vagy egy leavert. Teljesen mindegy, hogy melyiket mert mind a kettő instant lose-t jelent. Az előbb például mind a kettőből jutott nekem. Viktor először elfeedelte Katát öt perc alatt majd leavelt. A support Tryndamere már csak a hab a tortán. Mondjuk a lényeg nem a sirásomon van (mert ugye trollok, leaverek, feederek mindig voltak vannak és lesznek is), hanem azon, hogy jó lenne egy ilyesfajta változtatás.
Mundo mi elől nem szalad el ?

-
BoneDragon
veterán
Szemét mundo elszaladt a penta killem elől. Better nerf Teeto!!!4
-
szepi79
őstag
válasz
superecneB
üzenetére
miért jobb a flat MR mint a skálázós? szvsz inkább az utóbbi lenne jobb, mivel a játék elején még csak elvétve kerülünk szembe APs veszéllyel. de szóljatok, ha rosszul gondolom.
-
superecneB
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ne törődj a miértekkel

"jobb nem firtatni a miérteket. Jól is néznénk ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." [link]
Ez csak így eszembe jutottFlat AD quinteket. Alapvetően: Flat AD marks, Flat Armor seals, Flat MR glyphs, Flat AD quints - oldalt használok az összes AD carryre. Régebben Ezrealra volt külön oldalam mr helyet mana regennel, de tök felesleges szerintem.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
igaz, mivel más frozen cucc nincs
csak nagyon nem értettem miért akarna valaki Teemo-ra frozen heart-ot rakni.AD carry-n ti milyen quinteket használtok?
-
BoneDragon
veterán
válasz
superecneB
üzenetére
Ezaz vedd el azt a kis örömömet.
Amúgy én ap-re szoktam építeni, core item: nashor's tooth és rabadon, többi szitu függő.
Pont előbb volt ellenem egy ad teemo, nekem volt kb ~600 ap-m, belesétált egy gombámba, kapott 1 köpőcsövet a pofijába és annyi volt... De miért mosolyog miután meghalt????????
-
superecneB
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
[link] Gyanítom, hogy rajtad kívül mindenki értette mire gondolt...
Semmi személyeskedés. -
ChromeX
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
egyszer lattam egy olyat aki ugy buildelte hogy wits frozen armor, frozen malet, force of nature, tehát ilyen off tank/tank és tök jó volt. ennyire tankos buildel még nem láttam de nagyon becsapos volt mert azt hitték hogy o kis temo megöljük kifocusoljuk aztan meg kva nehéz volt megölni, enemy ad carryt ugy ölte hogy még ott volt neki a supportja is.
-
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem tudom miért lepődsz meg ezen Teemo egy kbszott jó karakter. Majdnem mindegyik melee-t le lehet vele zúzni topon, különösebb trükk nélkül. A kis gombáival szét lehet "wardolni" a kritikus területeket és még le is lassítja a gankre készülő junglert. Elég jó sebzése van összességében, jól skálázódik a tárgyakkal is.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Én a helyedben itt inkább nem szólnék le semmit. Nekem sem tetszik, de bajom sincs vele, ezért inkább csendben maradok. Jobban tennéd ha te is igy tennél, mert itt amúgy sincs valami nagy tábora a téged kedvelőknek. Ezzel csak neked akarok jót, hiszen már te is észrevehetted, hogy minden egyes hülyeséged után minimum 4-5en elküldenek a fenébe. Amit viszont már én is unok. Főleg azt, hogy nem hallgatsz rájuk(ránk).
-
BoneDragon
veterán
Teemo... 10-ből 9 win. Az úgy wtf?

-
szepi79
őstag
Hey I just met you
and this is crazy
but here's an option
so lock in maybe...

-
ChromeX
addikt
elinditom a rankedet megy a champ select már van egy solo topos és a negyedik pick pickel egy temot lock és beirja nagy betükkel: "ME TOP" aztán irjuk hogy mi a pcs van már van topos erre ő "ME SOLO TOP" jutalma újra hivja a rendszer én jutalmam 30perc bünti
mondjuk még mindig jobb mint -11 elo -
ko9
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Nem megyek veled többet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyet nem értek. Adott egy -elméletben- nyert meccs, majdhogynem 2szer annyi kill van a teamünkben, mint az ellenfélnél. A topos Jayce farmolt, bekerítették, 1v4ben meghalt. Erre a jungler Udyrunk (aki folyamatosan rambozott, csak valahogy mindig meg tudtam menteni / meg tudott menekülni) elkezdi flameelni, hogy mekkora noob, hogy haljon meg az anyja autóbalesetben, meg ilyenek, mert mindig soloba hal meg (hozzáteszem, 1 alkalom volt). Hozzá se kell tennem, hogy Jayce besértődött kb 5-6 percet afkolt, buktunk 1-2 teamfightot emiatt. Mikor vissza is jött, akkor is a csapatösszetartás 0 volt. Minden lanet nyertünk, simán hozhattuk volna a meccset, ha nem kezdenek el flamelni. Én próbáltam nyugtatni őket, hogy ez csak egy játék, ne legyetek ennyire idóták, stb, de mintha a falnak beszéltem volna...
Nem értem, ezeknek miért jó ez
Ettől nő az e-penis? 
-
ChromeX
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
tudom nekem is volt sokszor ilyen, valahogy az utóbbi napok problémásak sajna. mondjuk ha hozzáteszem hogy egy két hete meg csak victory-m volt
volt egy elég hosszu win streakem most jön a másik fele.viszont csak nem akarjak leárazni az mf skint

-
superecneB
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Furcsa pont emiatt nem toltam rankedet nyáron, és most kezdtem el, eddig tök értelmes embereket kaptam, már pickeknél megtudtunk egyezni ki mit fog pickelni, teljesen komprumisszumra hajlóan, és mecccs közben is tök jól kommunikáltak, pedig volt közte ukrán, lengyel, cseh stb... Teljesen pozitív tapasztalatom van, csak, hogy egy kis reményt adjak

-
ChromeX
addikt
egy kivételével csak defeat van a match historymba
azt hittem, hogy elkezdődött a suli nem lesz délelött olyan sok retard de tévedtem, amitket tegnap meg ma láttam.... már több mint fél éve játszom de még mindig megtudnak lepni, hogy mik vannak. azért ilyen is rég volt, annyira durvákat feedlenek -
Dani_kp
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Múltkor meg Graves és Caitlyn volt folyamatosan felváltva free...
-
ChromeX
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
skin sale listet nem tudod?
-
reflxx
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére

Már kerestem du. de még nem találtam
-
BoneDragon
veterán
Janna
Cho'Gath
Corki
Varus
Riven
Mordekaiser
Jarvan
Mundo
Vladimir
AnnieMár megint Varus?!
-
BoneDragon
veterán
Renger? renegar? Szegény Rengar...
-
n a x v i L
aktív tag
Darius AD carry. God, why?!

-
kexksz
addikt
Megyünk haverrel normalt nyugiba, hogy kicsit szórakozunk. AP Renger topot pickelek, ő meg AP Ezreal midet. Innentől kezdve a 3 további ember trollpickel és azt mondja, hogy reportolnak minket, mert ők 3as premadeben vannak, mi meg trollpickeltünk, aztán afkoltak meg feedeltek egész játék alatt, azért mert elcsesztük a játékukat a trollpickkel. (Persze közben jött a flame áradat is.) Hát jó.

-
m4rk_
aktív tag
Ok, ez most made my day: [link]

-
ChromeX
addikt
-
Drakuf
tag
Ha nem segít a guide akkor nézzetek több streamet.
Ez egy észjáték... simán tanulható... -
ChromeX
addikt
azért a jelenlegi oriannat nem nevezném szarnak, tény hogy még mindig macerás de a buffok amiket kapott nagyon jó hatással voltak rá.
btw csak én érzem úgy, hogy kicsit kezd! sok lenni a fun skin amiket most adnak ki? értem ezalatt az olyanokat mint pl az octoberfest gragas, pool party ziggs. bár tény, hogy ez ízlés dolga de én sokkal szivesebb látnék több olyan skint mint mondjuk a headhunter rengar, pl udyrnak vagy skarnernek, udyrnak egy normális sincsen ami kinéz valahogy. bár az uj jax nem lesz rossz.
-
m4rk_
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Persze, PBE-n van 12 online friend...
#seemslegit -
m4rk_
aktív tag
Ilyenkor elgondolkozom, hogy ennyire jó vagyok, vagy csak az enemy nem tud játszani...
[link] #swag -
n a x v i L
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére

-
BoneDragon
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Rajtad már a guide se segít.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Orianna nagyon jó (nehéz vele jól játszani, ezért is játsszák kevesen)! Karma meg Xerath viszont egyszerűen csak szar.
-
kexksz
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
"nagyon szarok, vagy nehéz velük játszani"
Megválaszoltad magadnak.

-
sunnymarcell
aktív tag
ja, csak guide-okból nem lehet megtanulni játszani. guide-ot csak akkor szoktam olvasni mikor olyan hőst kapok, amivel először játszok
amúgy most így végignéztem a herokat a honlapon, de pl. Karmát meg Oriannát életemben nem is láttam egy game-ben sem, Xerathot meg utoljára akkor amikor kijött (kb. fél éve?). miért van ez? nagyon szarok, vagy nehéz velük játszani?
bocs a dupláért, elfelejtettem hogy írtam már egyszer

-
Revoltek
aktív tag
quadra kill malady teemo-val

-
kenwood
veterán
"Olyan trükköket és tippeket írnak le amikkel lazán fel lehet húzni 2k-ra akármelyik accot türelemmel és kitartással. "
ez kb. annyira fedi a valosagot,mint ha azt mondanad,h barkibol lehet elsoosztalyu focista (kulfoldon is), ha eleg kitarto.
a 2k elo egy nagyon szuk reteget erinti a jatekosoknak itt nem szazalekokrol,de meg csak nem is ezrelekrol beszelunk.
az emberek tulnyomo tobbsege kb. akkor se tudna 1500 folott maradni,ha 0/24 ezt a tolna.
-
glacious
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Kb. mint a kóla reklámban, de megeshet

Igen, szerintem a legegyszerűbb az lenne, egyik diákom sehogy sem tudott regelni (illetve nála fordítva volt, belépni nem tudott egyik szeróra se reg után).
-
-
glacious
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Azért mert most készült el, még regelhetett volna előtted valaki, mert nem kell léteznie

Ha digi neted van, azzal szokott néha szórakozni a regelés.
A retard beszólásaid meg mellőzheted, ha valaki segíteni szeretne.
-
superecneB
őstag
válasz
glacious
üzenetére
Köszönjük Emese! De nem regelt vele senki ugyanis még most készült el, ennek ellenőre nem engedi, hogy regeljek vele. Írtam a supportnak, megnézték, és valóban nincs még regisztrálva ilyen mailcím mégis azt írja. Kiürítettem a cache-t és a sütiket valamint az előzményeket is, de nem oldotta meg a problémát.
-
ko9
addikt
Valahogy így gondoltam én is, azért került a végére a
.Mondjuk én még mindig tartom magam ahhoz, hogy egyedül bármit próbálok, nem tudom carryzni a meccset... 4v5-öt le lehet hozni, akárki akármit is mond, és néha azért könyörgök, hogy a feeder inkább DCzzen, már akkor is jobban járunk.
Igazából azért ajánlom a LoLPro-t kezdőknek, mert ott majdnem minden hősnek 1-2 guide van lanetől függően, és meg is van nevezve konkrétan, nem hangzatos nevekkel. Akik benne vannak, azok tudják, hogy pl ha midest akarok akkor Reginald cikkjeit olvassam, de kezdők szvsz nem hiszem.
Viszont ha már nem Mobafire, akkor nyert ügye van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drakuf
tag
Nagyon sokat segítettek, hogy tökéletesítsem a játékomat.
Nem csoda, hogy a világ talán legjobb játékosai írták Őket.
Olyan trükköket és tippeket írnak le amikkel lazán fel lehet húzni 2k-ra akármelyik accot türelemmel és kitartással.
Régen használtam sokat, manapság már csak akkor veszem elő, ha valami utolsó random karakterrel játszom elo boostolás közben... 
-
BoneDragon
veterán
Új kedvenc: Teemo. 20-6 lett, az előző meg 18-3. Ha ráérzel erre a kis idegesítő patkányra akkor nagyon tud aratni. Előbb 4-en vettek enemybe oraclet és az idióták simán végigsétáltak kb 8 gombámon én meg kiszedtem őket, jó kis quadra lett.

-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Elég király, hogy neked mindig minden beválik, ami másoknak nem

-
sasa311
veterán
Mostanában nem nagyon tudtam internetes pletykákkal foglalkozni, de MIÉRT GYŰJTENEK PÉNZT PHATOMLORDNAK?!
http://www.own3d.tv/PhantomL0rd/watch/783002

-
ko9
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Egy kicsi ebből egy kicsi abból, és végül semmire se jó

-
Solad
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
mintha nemrég azt írtad volna hogy szar

-
mandin
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Igazi egyéniség vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
reflxx
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
pedig rohadt jó poén volt
DDDDDDDDD /sarcasm -
n a x v i L
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ennyi erővel akkor a hozzászólásaid háromnegyedére és ráfoghatnánk, hogy csak ironizálázál. Valójában meg csak szimplán hülyeségeket irsz. Lassan nehéz lesz megkülönböztetni a kettőt
. -
glacious
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Pont azt hogy, valaki már regelt vele. De akármilyen címet megadhatsz, mert sehol senkit nem érdekel

-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ti már azzal sem vagytok tisztában mi az az irónia, vagy szarkazmus?
najó inkább nem erőltetek nálatok semmi vicceset mert nulla humorérzéketek van, és mindent komolyan a szívetekre vesztek. -
ChromeX
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
szerintem nem mondta komolyan
ezt csak nem -
superecneB
őstag
Akkor mi van ha regelnék egy smurfot, és azt írja az e-mail cím használatban van?
-
BoneDragon
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Remélem ezt nem gondoltad komolyan. Amúgy észre vehetted volna, hogy senki se kíváncsi a véleményedre, de neked újabb butaságot sikerült kipréselned magadból.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
nem tudom te hol játszol, de dupla rageblade, tiamat, és stinger (cipő nélkül) Ashén nálam core.
-
Drakuf
tag
Szerintem ha értelmes guideot akarsz neki mutatni akkor: http://solomid.net/guides.php.
-
Frozzy
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
na ezt most nem értem.. most mi a baj a buildal ? rossz vagy mi ?
tényleg nem vágom ezeket. 
-
kexksz
addikt
Nem tudom miért kell mindig buildekről meg metáról beszélni, ha bepostol valaki egy lv1 játékot, nyilván senki nem profin játszik mikor elkezdi, miért kell minden egyes alkalommal meglepődni ha valaki postol egy ilyet?

-
Dani_kp
addikt
"Ja meg Ryze jungle? "
Remélem ezt Te sem gondoltad komolyan
. lvl 8-as szint környékén nem igen hiszem, hogy hallottak olyanról posztról, hogy jungle
.#8500 BoneDragon: az enemy vayne buildje sem piskóta.
De szerintem anno mikor kezdtem a játékot én is toltam fail buildokat
.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- BestBuy topik
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
- Tarr Béla A Curson Collection Blu-ray díszdoboz eladó! Új
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy én ap-re szoktam építeni, core item: nashor's tooth és rabadon, többi szitu függő.
Semmi személyeskedés.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ettől nő az e-penis? 

.