Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
ez csak egy játék. mi van ha elohellbe kerülsz? legalább a társaid nem fognak hibáztatni ha troll buildra mész
. szépen ki lehet játszani a tribunalt, hogy csak egy ártatlan kiscsibének látnak, holott te vagy a megtestesült gonosz. -
BoneDragon
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Én easten nem merek rankedon menni, mert felvágom az eremet a végén
Draft pick volt. -
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Jól van, ebben az esetben igazad van

-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
rankeden volt? hány elon?
tény hogy a játék tele van agyhalottakkal, de (westen legalább is) 1400 elo felett már értelmes emberek vannak.
-
BoneDragon
veterán
Tettem még 1 próbát, hát ez vicc... Mindjárt törlöm a büdös picsába az egész gamet. 5v4-be kikaptunk mert a szerencsétlen balfaszok egyfolytában amut focusolták akárhogy spammoltam a chatet lese szarták...

Bocs a kitörésért de ezt muszáj volt.
-
1NST1G8R
senior tag
1000hala es koszonet, pont erre voltam kivancsi.

@babicsbalu: lehet mar most is HD-ba tolteni sorikat csak nekem a netem miatt nem mindegy hogy egy evadot pl 4 vagy 20 gigaba szedek le. Megsasolom holnap elobe aztan majd kiderul, de szerintem egynek jo a redis is, en speciel azt a 70et is eleg nehez szivvel adom erte.
Koszi megegyszer mindenkinek a javaslatot, matol ez a kedvenc topikom!

-
krizoli
tag
Ha van rá pénzed és nem sajnálod akkor legyen full hd. Nekem hd ready-m van amit annó vettem (kb 2 éve) 90 ropiért és a full hd filmeket is nagyon szépen tudom rajta nézni (értem ezalatt hogy nagyon szép és éles a kép) és ha géppel összekötöm akkor is a legnagyobb felbontást is elbírja. Ezt csak azért írom mert szerintem azért eget rengető különbség nincs a full és a ready között, de a legegyszerűbb hogyha mikor megvennéd előtt megnézel egy ready-t és egy full-t is hogy látsz-e különbséget.
-
scream
veterán
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Rondábnak rondább nyilván,de mivel előre fele fejlődik általában minden irányzat, így hamarosan a warez sorozatok minősége is javulni fog

Hosszútávra szerintem mindenképpen érdemesebb FullHD-t venni

Amúgy nálam FullHD és WXGA között nem nagyon látok jelentősebb különbséget, max annyi, hogy a HUD többet kitakar kis felbontáson mint a nagyon. Persze ezt lehet állítani, de amit én megszoktam FullHD-n mérete az WXGA-n beállítva kb fel sem lehet ismerni a spell ikonját ...
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
én speciel 20 rongyot nem szánnék rá, de lehet ez azért van mert diák létemre 20 ezret kapok másfélhavi zsebpénzként.
ezt nem tudja más eldönteni helyetted. te látod a saját anyagi helyzeted, mennyire éri meg neked. ha nemrég nyerted meg az ötöslottót, nem sok az a 20 rugó.
amúgy meg csak league of legendsre szerintem felesleges, nem a grafika miatt játszák, és nem is a grafika miatt lett híres.
-
1NST1G8R
senior tag
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
full HD nagyon megéri a pénzét, de a HD ready sem rossz, attól függ mennyit szánsz rá.
(#7783) BoneDragon: 2800 RP körül (nem tudom pontosan) tudsz váltani eu west és east között. ha tavaly július előtt regisztráltál, és még nem váltottál, akkor ingyen tudsz egyszer.
store/others
-
BoneDragon
veterán
Hihetetlen szánalmas ez az east. Egy értelmes meccset nem tudok menni komolyan mondom, a lvl 7-es west accomon értelmesebb playereket fogok ki, mint itt. Be is fejeztem eastes pályafutásomat csak azt sajnálom, hogy már elég sok championt unlockoltam... na sebaj.
-
-
Kanczy
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mintazállat. 8500 elo, akalival 100% win rate, még akkor is nyerek, ha 0-12 minden csapattársam!

-
kexksz
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Toposnak.
-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Ha nem látod a problémát abban, hogy egy etnikumot pejoratív melléknévként használsz, akkor bizony kevesebb ész szorult abba a kis tizenkét éves fejedbe, mint gondoltam, pedig azért ez nagy dolog.
#7770 : Igen, többet lehet látni. Sunnymarcell újabb tévedését olvashattuk.
-
skitzoo
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Az sérti a kicsi szivünket hogy trollkodsz a lvl 20as accoddal és megmagyarázod mitkell csinálnunk holott közöd nincs a játékhoz. akki ittvan mindenki sokkal tapasztaltabb mint te. (legalábbis nagyrészt)
-
sunnymarcell
aktív tag
még mindig nem értem mi sérti a kicsi szívedet ebben.
na mindegy, ezt nem is fogom megérteni, biztos te vagy a megtestesült igazság és egyenlőség.
warwick erdősnek jobb vagy solo toposnak?
1NST1G8R: hát próbáld ki. kétlem hogy a nagyobb felbontás játékbeli előnyöket adna, de nem vagyok benne biztos.
-
1NST1G8R
senior tag
1920x1080-ban tobbet lehet latni a palyabol mint 1366x768-ban vagy ugyanannyit?
-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
"twitch az a legnagyobb zsidóság a világon."
Ne nézz már hülyének légyszíves.
"milyen érett gondolkodás."
Ezek után még te?

-
skitzoo
senior tag
válasz
nagyzoliph
üzenetére
Én 6 ökör vagyok bocsi.

-
Talisman
csendes tag
válasz
nagyzoliph
üzenetére
oh, dehogy, itt mindenki hülye, csak ő egyedül helikopter

-
nagyzoliph
csendes tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
ha már 5en szólnak le téged 2 héten át folyamatosan, akkor lehet veled van a gond...
-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Nem baj, majd hetedikben megtanítják.
-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Nem én regélek folyamatosan, hetek óta baromságokat, legénykedek mindenki más ellen és hozok rasszizmust egy játék topicjába. Szerintem nálad van a probléma

-
mandin
senior tag
Mondom én, hogy minden hétre jut egy troll

-
n a x v i L
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
A számból vetted ki a szót
. -
superecneB
őstag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Kis és nagy betű nélkül, írásjelek nélkül, a szabályzat elolvasása nélkül én a helyedben lapos kúszásban húznám meg magam ahelyett, hogy itt hőbörögnék 15 évesen a semmire. Igazán befejezhetnéd már ezt a folyamatos hisztit!
Köszönöm tisztelettel. -
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Nem kéne zsidózni, már így is tudjuk, hogy unintelligens vagy.
-
kexksz
addikt
Chatet nézzétek
[link] -
kexksz
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Az nem a Twitch, hanem a streamer miatt van.

-
m4rk_
aktív tag
Riot Facebook oldalán volt, be is tettem háttérképnek!
[link] -
ChromeX
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
Én titkoban mindig azt várom mikor verik meg az m5öt valaki most talan lenne esély rá,
de neeeem jóóó a streaaam
na már jó

-
n a x v i L
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Erre inkább nem mondok semmit, mert lehurrognának ..
Köszi a megerősítést mester
!Kexksz: Shushei pár napja az SK ellen nagyon ownolt vele. Ocelotnak csak egy black shieldre volt ideje, olyan gyorsan szétkapta 1v1ben. Végül kikaptak, de akkor is hatalmas damaget tolt vele. Úgy néz ki, hogy ez most nem jött be. Az a Nunu top is elég wtf volt
. -
kexksz
addikt
Elohellnek nem jött be az Evelynn mid.

-
1NST1G8R
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére

Egyebkent elsore is felfogtam, koszi.

-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
ha valaki kérdez valamit, arra válaszolok.
szerintem ha valaki kétszer mondja el ugyan azt egymástól függetlenül, akkor az még erősíti benne hogy ez a jó. -
n a x v i L
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Mond el még kétszer amit én, légyszi

-
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Koszi, es neked is kexksz.
Es igen, felfogtam a wardolas fontossagat, elvegre support vagyok.
Es igaz nem sokszor jutok 4-nel tovabb, viszont megesett mar hogy elhuzodott a meccs es b@szott nehez volt bevenni a bazist, s ugy gondolom ilyenkor minden lehetoseget ki kell hasznalni. 
Zeket meg nem hasznaltam soha de jonak tunik, ki fogom probalni.
A Shurelya's Reverie es a Locket azert megteszi, vagy arra is van jobb alternativa? -
kexksz
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Szerintem én is így raknám össze, ha csak egy APs page-em lehetne.
-
n a x v i L
aktív tag
válasz
1NST1G8R
üzenetére
Nem! Meg amúgy is.. hányszor rakod ki a teljes buildet support Blitz-el? Teljesen felesleges ilyenen gondolkodni, mert amire oda jut a sor, hogy megvan a negyedik itemed is, már kb. vége a játéknak. Wardok meg a játék összes szakaszában szükségesek, mivel mapcontroll nélkül szinte lehetetlen megnyerni egy meccset.
-
kexksz
addikt
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
De vegjatekban (jo esetben) mikor az ellen mar csak a bazisat vedi elferne valami +dmg-re vagy egy defensive item hogy tovabb birjam nem? Egyebkent supportra ugy altalaban milyen item johet meg szoba? Nem mintha ezzel bajom lenne mert eddig eleg jol bevalt, de kivancsi lennek ti mit vennetek.

-
n a x v i L
aktív tag
válasz
superecneB
üzenetére
Az magától értetődő, mivel annak nem kell külön item slot
.ÁÁÁ Shusheinek a humora kikészít
. Meg milyen leklesen dobálja azokat a narancssárga labdákat .. 
-
krizoli
tag
Köszönöm.
-
superecneB
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
+ oracle-t!

-
1NST1G8R
senior tag

Ward helyett a meccs vegere mikor mar gyilok megy mit vennetek (support) Blitznek?
-
superecneB
őstag
válasz
krizoli
üzenetére
Akkor a kérdés eldőlt.
Marks: Mpen
Seals: HP/lvl
Glyphs: AP/lvl
Quints: APEz tulajdonképp jó, a legtöbb jó AP carryhez, kivéve a sok manát igénylőeket, de ez megint szitu függő mert a jungler a legtöbbször csak lvl1-en kéri a bluet, utána pedig a tied, így ott is teljesen használható, Ahrihoz, Brandhez, Malzához, vagy akárkihez...
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
skitzoo
üzenetére
meg kell várni míg a stunok elmennek, és aztán beugrani. olyan nehéz?
amúgy ki lehet csalni a stunokat, pl. ráugrasz. 95% hogy akkor elhasználják a stunjukat, és a shunpo 6 sec-es cd-jével újra rá tudsz ugrani majd. dehát shunpo 6 sec cd bye-bye. ez volt az egyik legnagyobb nerf.
-
n a x v i L
aktív tag
A Curse most kapott ki egy easy win meccsen, 4 G.A.-lel, csupán azért mert nem tudtak helyezkedni.. egyesével rohantak az öt ellenfél közé. Nem baj, hogy 9-21 volt a kill arány, de már mindenkinek megvolt a teljes buildje. Hogy a fenébe tudták ezt így elbaszni?

Most jön az M5 vs. EloHell. Hátha valakit érdekel
. -
superecneB
őstag
válasz
krizoli
üzenetére
Ez csak tőled függ, én az első verziót ajánlanám, a másik inkább snowballozni jó. egyébként quintben mindenképpen flat AP-t raknék.
Tulajdonképpen mpen marks, hp/lvl seals, ap/lvl glyphs, flat ap quints, a legtöbb AP carryhez jók, de a mana éhes karakterek (brand ahri cassio stb stb) nek inkább vinnék flat mana regen sárgákat. Amúgy magasabb szinten meg szituáció függő, hogy hp/lvl sealst vagy sima flat armor sealst hoznak, olykor pedig movement speed quinteket is használnak miden ap carryhez.
-
krizoli
tag
Hali,
Valaki megmondaná hogy melyik rúna összeállítással megyek többre?
Ha mpen pirosak, health/lvl sárgák, ap/lvl kékek, flat ap quintek.
Vagy ha mpen pirosak, és az összes többi meg ap/lvl?A segítséget előre is köszi.
-
skitzoo
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
mostis lelehet stunolni ulti közbe...
ingame 4 ad carry elenünk rankedon.

-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
skitzoo
üzenetére
én meg sivirrel. attól még hogy tud erdőzni, nem biztos hogy jó jungler
amúgy minden hőssel lehet erdőzni akinek van kis cd-jü aoe nuke-ja. egy kéket neki és sok hp potit oszt csá.amúgy kata azért lett átalakítva mert a sok noob nem tudta kivárni míg elmennek a stunok más karakterekre, és utána beugrani.
viszont egyre kevésbé ér valamit, mert a mostani gamekben ritkán látni 2v2-3v3as kis összecsapásokat. ja meg teamfightokban alig hal meg valaki.
-
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem próbáltam még az újat így nem mondanám, hogy elbaszták, de hogy régen sem ért semmit, meg most sem, az egyszer biztos. Mivel új artwork mindenki hozza, van aki most veszi meg emiatt, és baromi gyengén játszanak vele. Nem is nagyon tudom hova tenni... 0/5/0 val képes bevenni egy Mejai's-t és hasonlók...
-
BoneDragon
veterán
válasz
superecneB
üzenetére
És tényleg. Hihetetlen mennyire elbaszták ezt a championt, de én ennek örülök úgysem katázok soha.
-
skitzoo
senior tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
te nekem nemondjál meg semmit.

ashe val is jungeleztem már na és akkor mivan? -
superecneB
őstag
Tök jó balfasz Katarinák vannak aki teheti mideljen normalban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kexksz
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez nem igaz.
Tegnap volt ellenem egy Ashe/Sona + Olaf, akik úgy gondolták, hogy ha IPLen működött, akkor ők miért ne csinálják, ezért Olaf volt boton és a supportcarry topon. Mondanom se kell, hogy a mi Yorickunk vígan el volt 2v1ben, az ő Olafjuk meg jól kiszopott boton.
20 percnél feladták, de addig kb. annyi lehetséges variációt kipróbáltak, hogy hihetetlen, mindenki volt minden lane-en, aztán mindenhol csak vesztettek. Jót nevettem rajta.
Kedvencem talán az Olaf + Sona mid, Diana bot és Ashe top volt, fő a változatosság. 
-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Hát nem tudom, én már majdnem fixen verem Dariust topon... nem annyira bonyolult azért a játék ellene. Diana az már más tészta, ő szimplán WTF.
-
Kanczy
veterán
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Szerintem te ezt direkt csinálod, ekkora butaságot nem lehet komolyan mondani

Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. szépen ki lehet játszani a tribunalt, hogy csak egy ártatlan kiscsibének látnak, holott te vagy a megtestesült gonosz.
Draft pick volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)