- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őrült Ödön
tag
válasz
geekthink #1040 üzenetére
Én csak egy tippet tudok adni.
Szét kell nézni pár PC-bontóban, venni u.ennyi érszámú kábeleket, meg a hozzávaló csatiukat tartalmazó hulladékpanelokat!
Aztán pár Xanax bevétele után neki lehet állni összeforraszgálni egy toldót, nem könnyű kenyér, de szvsz megoldható!
Én még a saját LCD-men nem csináltam meg ezt, mert valszeg nem is az az LCD fog bekerülni végül, hanem egy antiglare-mentesíthető példány!
Jut eszembe: Ha vki jól tud ínglisül, megkérném nézzen már szét egy picit a lumenlabon, vagy bárhol, szeretnék tudni egy KONKRÉT monitortípust legalább, amiről az antiglare csont nélkül eltávolítható, a polárfóliával való szopás nélkül!
Sajna bár értem az angol dumát, nem eléggé ahhoz, hogy frankón kihámozhassam belőle a lényeget... előre is thx!
Sőt, ide sem ártana egy lista, hogy melyik LCD "hámozható", és melyik nem, bizonyára más is szívott már ezzel...
-
_ZuPa_
csendes tag
válasz
Hali Geek! Az a helyzet, hogy én ugyanezt a monitort akartam venni, ráakadtam haveromra, aki ugyenamiatt a probléma miatt adta el, ígyhát először elkezdtem kábelt keresgélni, és találtam is egy helyet ahol elvileg lehet ilyet kapni, de gyakorlatilag lebasztak, hogy élek, mert a lánya az illetékesnek beteg, és mit képzelem, hogy már 3.x hívom őket hogy mi van már, kapjam be. Sosem kaptam szalagkábelt, csak a lebaszást, vettem végül másik monitort. Egyébként 20db fölött lehetett rendelni.
A para: a gépemet amin el volt mentve a cím már formatáltam. Ergó ezzel annyit akartam mondani, hiogy talán remény, az van. :S hajrá!
u.i.: szerintem ha találsz ilyet, pár fórumon a feleslegből tudnál elsózni.. -
csapos2
addikt
válasz
A fenti dupla csati szerintem esélytelen, a lenti kisebb szalagkábelre van esélyed, de itthon nem igen fogsz kapni hozzá toldót. Külföldi fórumokon nagyon sokat van szó erről. Láttam is ilyet, de hogy hol lehet megrendelni gőzöm sincs. Nem volna rossz tudni hány ér megy a kábelben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest