Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Ezen én is agyaltam régebben, és szerintem sem törvényszerű, hogy szét legyen szedve a fresnel - de sokaknak bejött.
Két darab gyűjtőlencse van egymásra ragasztva, ugye. Ha a tft előtt csak az egyik felét használom (hosszabb a gyutávja mint a két lencsének együtt), a lámpa messzebb kell hogy legyen a tft-től (feltéve hogy a nyaláb párhuzamosítására használjuk és nem erőlködünk plusz darab, a lámpa elé tett kondenzorlencsével).
A másik oldalon viszont, ha a tft után már csak a vetítőlencse/objektív van, akkor az messzebb kell legyen a tft-től, mintha még odatennénk egy gyűjtőlencsét (a fresnel felét pl.)
Szóval hogy a fresnelt egyben vagy külön, és hova és hogyan, leginkább a projektor dobozának méretébe szól bele szerintem.
Pontszerű fényforrás: valóban nem muszáj, csak egyszerűbb vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő