Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyvek
csendes tag
Működik, minden tökéletes, csak én voltam sügér. :-D
Dehát minden kezdet nehéz, ilyenkor semmi sem működik elsőre.
Tesztelgetem a cuccot, viszont lenne két kérdésem. Sajna a 15"-os monitor jócskán lelóg a vetítőről, még nem mértem le hogy mekkora a hasznos felbontás, de jócskán távol áll a HD-től. Külföldi oldalakon találtam kisméretű, full hd felbontást bíró paneleket. Ezekkel van valakinek tapasztalata. Írásvetítős megoldáshoz készülnek ezek is, vagy a komolyabb projector szereléshez.
A másik pedig a vetítővászon kérdése. Sajna a nagy méretűeket horror áron adják úgyhogy elkezdtem spekulálni egy ilyesmin: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90192250
Mennyire suttyó megoldás ez? Van valami olyasmi paramétere az eredeti vetítővásznaknak, mint például fényvisszaverési együttható, vagy ilyesmi, ami miatt érdemes azokat használni, vagy elég lenne egy sima fehér fal is egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- iPhone topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő