Új hozzászólás Aktív témák

• 0karmacoma0

senior tag

Na, végre sikerült elkullogni Chapter 3 közepéig. Általában a legrövidebb úton elrohantam az ajtóig, aztán a töltési idő alatt farmoltam a mapet. :D

Mivel eddig kb végignyomtam pár napja ugyan ezekkel a skillekkel, ahhoz képest is smoothabbnak tűnik. A hangok, animációk sokkal jobbak. Érezhető, hogy valami hitel valamit. Régen elég gyenge volt a combat feeling, ez érezhető, hogy folyamatosan javul. A grafika sokat szépült. Persze még nem csúcsminőség, de ha azt nézem honnan jöttek, ahhoz képest egy másik világ. Régen csak a hátterek voltak szépek, most azért vannak már szépen festő pályák, ellenségmodellek is. Mondjuk szép lassan majd át kell menniük a többi fejezeten is, mert a nemrég feljavított chapter 1 és a chapter 2 pályái között hatalmas a szakadék, designben és részletességben is. Az ui is sokat javult és szépült. Kb minden tetszik.

Mióta megvan a Warlock mastery azóta kés a vajban megyek. Kicsit erősnek tűnik a Fissure, kíváncsi vagyok endgamere hogy skálázódik, de mechanikailag is jobb mint amit vártam. Rengeteg spirit jön passzív boost nélkül is.

Új hozzászólás Aktív témák