Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Ki mivel tervez indít? Én előző cycle alatt toltam vagy 3-4 féle nekro-t, így most azt offolnám, agyfasz volt, ahogy a Wraithlord sokszor csak pörgött egyhelyben...

Lehet megnézek egy falconer-t a campaign-re, aztán majd lesz valami belőle, mondjuk ballista-sat...

-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
A teljes patch notes mikor jön ki vajon? Nem látok még semmilyen build-et maxroll-on az 1.1-hez...
-
Ellia
addikt
-
dante3
addikt
-
Ellia
addikt
Harbingers of Ruin: What’s New?
Asszem 1-2 hétre megint berántanak

-
Lmh
őstag
Tudom ez a jatek stilus nem arrol, de van valami hir esetleg h fejlesztik a coop multiplayer endgame-et? Engem csak az tudna visszahuzni a jatekba.

-
dante3
addikt
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Úgy látszik a devek olvasták a hsz-emet itt a fórumon, jön az evade

Plusz röviden bemutatták a roadmap-et következő 4 cycle-re:

Van egy kérdőív is, ha valaki szeretne visszajelzést adni.
-
Har_melin
addikt
A sztori bizonyos részeit át tudod ugrani a dungeonökön keresztül, de ahhoz azért jó ha van megfelelő cuccod, mert különben belehalsz. Szerencsésen összerakott weaver's willes darabok a legjobbak, de azokból meg sokat kell begyűjteni és próbálkozni, hogy használható kombináció jöjjön ki.
-
zole72
tag
Muszály minden karival újra végigvinni a story-t ?
-
Lmh
őstag
Totális dögunalom ez a játék. Pedig tök jók az alapok, a graf, a rendszer. De nincs benne semmi értelmes tartalom. Talán egyszer...
-
Synaptic
senior tag
-
zole72
tag
Sziasztok.
Frakciók közül melyik éri meg jobban ?
-
sto1911
veterán
Mostanaban rengetegszer kidob az elso nehany masodpercben, utana meg tok stabil...
-
Synaptic
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Lehet váltani de akkor nem használhatod a másik frakció cuccait. /Vannak ruhák/fegyverek amiken van frakció jelölés , tehát a 100 as karim tök mezítelen állna
/ Átlépés után nem adhatsz el felesleges rare dolgokat a market place -on szóval nem olyan 'egyszerű' ez.Én a merchant oldalon maximum blessing el találkoztam eddig . Pl egykezes kard nagyobb eséllyel droppol stb. A merchant ágon a szintek szerint vehetsz itemeket a piacon
-
hajsza
aktív tag
válasz
Synaptic
üzenetére
Nem, a próféciákat a másik guild, a Circle of Fortune adja. Célzott farmolást tesz lehetővé, bár boss specifikus cuccok nem eshetnek belőlük, ha esetleg olyan kell.
Itt van róluk egy angol nyelvű bemutató. -
Synaptic
senior tag
-
Synaptic
senior tag
A wraithlord builddel minden timeline-on 200+ a corruption szint és mehetne sokkal feljebb is , de elvérzek a Soulfire Bastion-ban már a 3 -as szinten is mert meghülyülnek a minionjaim és csak futkorásznak a rámpákon össze vissza

-
Har_melin
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
A GD legnagyobb hibája szerintem a három nehézségi szint, amit az első karakterrel (a Forgotten realms kiegészítő nélkül pedig utána is mindegyikkel) végig kell játszani. Egyébként szerintem egy sokkal kidolgozottabb, build lehetőségekben nagyságrenddel több változatosságot kínáló játék, nagyon várom már az idénre beígért új Fangs of Asterkan kiegészítőt. A grafikája gyengébb, de ez engem a legkevésbé sem zavar.
-
sto1911
veterán
+Har_melin: nem sok tapasztalatom van mas jatekokkal, D2R, D3-ba raktam rengeteg orat, meg az LE lesz a kovetkezo, amiben tobbszaz benne lehet.
En nem latok kulonbseget a D3 es LE vegjatek kozott, de siman lehet ez az en bajom. Mindkettoben a minel magasabb GR, emp mono a cel, a D3 eseteben ugye meg idore is. Teszem hozza a D3 is evek alatt lett olyan amilyen. A D2-ben meg 5 helyet 15 masodperces idovel kell farmolni, na azt nem birom par kornel tovabb.
A LE-ben szerintem ugyanannyi a vegjatek, mint a D3-ban: minel magasabb corruptiont elerni, es finomhangolni a felszerelest a mindenfele dungeonnal meg a forge-al. Persze ez idovel valoszinuleg bovulni, finomodni fog, de majd latjuk. Nekem az a legnagyobb problemam jelenleg, hogy nagyon lassan nehezednek a monok.
Egyebkent tele van mindent vivo buildekkel a net.
A Grim Dawnt baromira untam, a PoE meg tul volt bonyolitva, nem jott be, szoval azokrol nem tudok nyilatkozni.
-
freddirty
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Mi számít jó endgamenek? Amikor a játék egy jó célt lebegtet előtted és graduálisan és változatosan visz felé. Pl. A végcél a minden vivő überkiller gyors mapozó kari, és mellé minden egyes mapon valami más vár ígéretes loot-al vagy fejlődéssel. A LE-ot azért hagytam abba még a multi megjelenése előtt mert a monolitok futása überunalmas és üres. Mellé még nincs ott a mindent szétcsapó übergyors kari sem. Félreértés ne essék a monolitok futásáig teljesen jó a game, de gyorsan kiüresedik utána.
-
Qlux
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Tök igazad van. Healing hand paladinommal még potit sem kell használni, 350 corruption felett sem. karakterlapon fake infók, vagy épp nem is írja, amit kellene. Engem pl motiválna a dolog, ha mondjuk 500 plussz corruption felett fixen esne lp3-om. 1000 felett pedig llp 4. De valójában minek is?
Mit lehetne őlni jobb gearben? Diablo 4-ben is ez volt a gond. Mindent megöltem, minek jobb gear utána... Ettől függetlenüll 200 órát beleöltem . Azért bizakodó vagyok, később lehet ez jobb. Set item upgrade, új itemek, balance, stb. -
Har_melin
addikt
válasz
sto1911
üzenetére
válasszuk ketté a jól megvalósított és a jól felépített endgame-et. (Egy jól felépített is lehet unalmas ha a harcok unalmasak és fordítva.)
Szerintem jól felépített endgame az, amikor folyamatosan van motiváció az egyre nehezebb kihívások legyőzésére. A PoE-ban pl. eleve a lvl100 elérése már önmagában kihívás a halál miatti XP vesztés miatt és ha nem is lehetetlen endbossokat farmolni lvl94-95 környékén, a plusz 4-5 passzív pont a skillfán nagyon jól jön hozzájuk. Ezen túl bizonyos feature-öket csak akkor tudsz elérni, ha legyőzöd a megadott bossokat, és erre jön még rá a boss specifikus loot. Ott a trade játékosok dominálnak, tehát egy keresett darab megszerzéséért megéri próbálkozni.
A Grim Dawnban az egyik passzív bónusz típust ugyanúgy viszonylag korán kimaxolja az ember, mint itt a skilleket, sőt a lvl100-at is el lehet érni különösebb endgame grind nélkül. Viszont ott hatalmas mennyiségű cucc van a magasabb szintű dungeonök loot táblájába pakolva, amelyekhez eleve esélyed sincs hozzájutni (vagy csak lottó ötösként) alacsonyabb szinteken. Az ott a legmagasabb szintet képviselő legendary cuccok gyártásához szükséges blueprintek például, miközben a legtöbb build specifikusan legendary cuccok köré épül. És persze ott is megvannak a csak az endgame bossoktól, vagy a magas szintű endgame dungeon jutalmául beszerezhető darabok. (csak érzékeltetésül: a GD-ben nekem 1200 óra játék után sincs még meg mindegyik blueprint és hiányzik jó pár boss drop is.)
itt az endgame első része (a normál monolitok) szerintem viszonylag könnyen legyőzhető némi rutinnal. Az empowered monolitoknál elvben van egy nagy ugrás (a lvl 100-as corruption), amit nehezen tudok megítélni a buildek nagyon rossz balansza miatt. Én ward-oskarakterekkel mentem eddig, azokkal ha nem is sétagalopp volt, de szó nem volt arról, hogy állandóan a HP gömböt kellett volna néznem. Amennyire én érzékeltem, olyan 200 corruption-nál kezdenek potyogni a ritkább boss cuccok - és ennyi. Pontosabban az én buildjeimnél ennyi, mert LP nélküli cuccokkal szaladgálok most már majdnem 300-as corruption szinten és nem érzem hátrányát. Más buildeknél lehet, hogy elengedhetetlen, hogy legalább jó LP1-es cuccok legyenek rajtad, azoknál lehet motiváció a farmolásra, ezt nem tudom megmondani.
-
Har_melin
addikt
az endgame valóban nincs igazán kitalálva a játékban, de az is lehet, hogy direkt a casual gamer irányba vitték el. A D3-D4 kimaradt, de akár a PoE-t, akár a Grim Dawnt nézem, ebben van a legkevesebb motiváló elem a magasabb szintekre törekvésre. A boss only dropok minősége (pontosabban minőségjavulása) nem követi a nehézségi szintet, de a normál unique cuccoké sem. A liga szintjének a kimaxolása lehet még cél, amiért érdemes magasabb corruption szinten tolni (ott ugye több az xp is), de ezt egyrészt csak egyszer kell elérni cycle-önként, másrészt a lvl10 is teljesen öncélúvá válik - olyan messze van, hogy mire eléred, már jó eséllyel nem lesz igazán szükséged a bónuszaira. (Legalább is CoF-ben.)
-
-FreaK-
veterán
Teljes story skip nem lesz (legutóbbi dev chat), viszont a ward-ot (life pótló) nerfelni fogják. Kár, mert mással nem igazán lehet magas corruptiont elérni, igaz értelme sincs sok, szintén a dev mondta, hogy 2 vagy 300 fölött nincs extra loot előny.
Legközelebb ami vélhetőleg bele kerül a játékba az a pinnacle bossok lesznek, de valami mechanika is lesz hozzá, nem csak simán beraknak bossokat.
-
sto1911
veterán
Ne az legyen az ertekmero, hogy ki mivel jatszik.
@#1360Ellia: nem kovettem szorosan a fejlesztest, de ugy gondoltam legalabb a sztori kesz lesz.
@#1362savior: ez meg mindegyik jatekban igy van, magasabb szintre komolyan atgondolt karakterek kellenek. Meg biztosan lesz tobb balanszolas is.
A RMT-bol meg a jatekbol kivagtak jopar accountot, akik dupe-oltak meg goldot sokszorositottak.
Mar van sztori skip opcio, nem? A terkep is mutatja, szarnyas labakkal. Legalabbis a jo reszet lehet skippelni, bar probalni meg nem probaltam.En is azt tervezem, hogy mondjuk 100-as monolit siman menjen nehany karakterrel. De pl. a D3 nekro kieget nem vittem el lvl 70-ig sem
-
savior
őstag
Én a balance miatt untam meg. Amit magamnak kitalaláltam buildet az mind megbukott az empowered monolithon. Ellenben volt pár build ami meg több ezres monolitokat is vitte. Meg az se túl jó hogy csak a life pótlóval (nem jut eszembe a neve) lehet normális túlélést összehozni. Csináltam végül én is olyan op buildet, egy palát, de igy valahogy nincs motivációm játszani.
Olvastam olyat is amióta abbahagytam, hogy a jobb cuccokért már milliárdokat elkérnek. Nem tudom ez mennyire igaz.
Következő szezont szerintem csak akkor kezdem el, ha ezeket rendbe teszik, meg ha lesz story skip funkció.
Amúgy vagy 5 karaktert felvittem empowered monolitig. Azt nem mondanám, hogy nem érte meg az árát. -
Lmh
őstag
úgy látom elég hamar kifulladt a játék. kb 1 hete a legtöbb streamer, youtubeer ott is hagyta.
-
sto1911
veterán
A múltkor volt kérdés a sztorival kapcsolatban. Akkor pozitívan álltam hozzá, hogy a monolit rendszer a sztori része, és majd addig tesszük a rendet a különböző idősíkokon, míg a sztori ki nem fut valahová és gondoltam Orobyss jól el lesz p.csázva. Abszolút nem így van, lement az összes monolit, és semmi, ez a kampány így félkész állapotban van jelenleg.
Ígérik a folytatást "valamikor, egy jövőbeli updateben".
Hát ez így elég wtf lett... -
Har_melin
addikt
válasz
Synaptic
üzenetére
Én is úgy vagyok most, hogy most még elgyalogolok a runemasterrel lvl100-ig (még négy szint). Ezalatt a farmolt monolitokon valószínűleg meglesz a 300+ corruption, de nem érzek vágyat vagy késztetést arra, hogy csak azért nyomuljak tovább, hogy 400 vagy 500 is legyen.
Ha a magasabb corruption szinten valóban több 3LP esne és érdemben nőne a ritkább boss unique cuccok esélye, akkor az talán motiválna, de a tizedik 1 LP-s darabra semmi szükségem - főleg ha már a "csupasz", LP nélküli gearrel is eljutok odáig.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Synaptic
üzenetére
Úgy tűnik, hogy mind a (cheatet kihasználva) duplikált tárgyak kereskedelmét, mind a payhackelt gold generálást lekapcsolták. (Az utóbbi miatt voltak az eszement árak.) Elkezdték bannolni a RMT gold accountokat is. Nem tudom, mennyit fog segíteni, remélem beválik.
Nem magam miatt, de jó lenne egy jól működő példa egy trade rendszerre. Csalók persze mindig lesznek és kétlem, hogy lenne olyan fejlesztő csapat, amelyik több tízezer ember leleményességével képes lenne előre felvenni a versenyt.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
még nem mertem belevágni a legandary craftolásba mert rosszul tűröm az ilyesmit és általában nincs szerencsém.
Az ilyen rng egyébként nem lenne akkora gáz, ha magasabb corruption szinteken érdemben több 2-3 LP-s cucc esne, de úgy tűnik, nem így van.A videó elég TLDR (a srác nagyon alapos), de a lényege, hogy 100-as és 1000-es corruption szinten szinte semmi különbség nem volt a 2-3 LP-s drop mennyiségében, pedig a nehézségi szint elég eltérő.
-
-FreaK-
veterán
Kezd nagyon elegem lenni a játékból.. sorban már vagy az 5. item "brick", mert nem azokat a statokat hozza át mi kellene. Zsinórban volt 3db 3lp-s item, ami csak azt az affixet nem hozta át mi kéne (T6/7 healing effectivness). De az 1lp-vel sem volt még sosem szerencsém.
-
-FreaK-
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elfelejtettem írni, hogy éjjel is játszottam és volt 1-2 kicsi lagg valóban.
-
sto1911
veterán
-
Har_melin
addikt
válasz
hunvarlan
üzenetére
A disconnect mindig szar és bosszantó. De ha online játékokkal játszol és még tényleg csak a LE alatt történt meg veled, akkor inkább a világ mázlistája vagy, nem peches.
Mivel a kommentek alapján másoknál nem volt jellemző a hiba, valószínűleg nem a játékban, hanem szerveroldalon volt a gubanc - azokat viszont bérlik és az ottani hibákról nem a játék tehet. A játékosszám csökkenő trendet mutat, de hétvégenként jellemzően van egy megugrás. Gondolom nagyjából a hónap végére kialakul, hogy mekkora kapacitásra van állandóan szükség, és kiktől lehet a legbiztonságosabban, de a legolcsóbban bérelni az időszaki plusz kapacitást. Akkor a disconnectek is tovább fognak csökkenni. Megszűnni soha nem fognak, az online kapcsolatban mindig lesz valamekkora hibaszázalék. Aki 100% biztonságra vágyik, az soha ne játsszon online.
Én mondjuk azért sem játszom online, mert a játék egyszer fizetős modellje mellett mindig ott lesz a kérdőjel, hogy miből fogják tudni folyamatosan finanszírozni az online szolgáltatást? Az első új cycle majd sok mindenre választ ad, főleg arra, hogy mennyien térnek vissza az új tartalomért és mennyi ideig tart, amíg azt kijátsszák? Ha sokan és viszonylag sokáig (szerintem legalább a cycle feléig nem szabadna a baseline játékosszámig csökkenni), akkor jó eséllyel indulnak az MTX bolttal, főleg ha az MTX-ek is vonzók lesznek. Ha gyorsabban esik vissza a játékosszám akár azért, mert az új plusz tartalom nem elég vonzó, akár mert szükséges fejlesztések elmaradnak (pl. egy jobb item filter akár loothoz, akár tradehez), akkor viszont idővel nem lesz miből fizetni az állandó költséget.
-
-FreaK-
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálam semmi lagg nem volt, most este játszottam kb. 1.5 órát.
-
MikeWazowski
veterán
Nektek nem laggol délután óta?
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Mivel csak ezzel a játékkal van probléma sajnos csak ezt tudom ide írni bocsesz ez van. Majd lesz jobb dolgod is mint beszologatsz ide.
-
Har_melin
addikt
válasz
hunvarlan
üzenetére
"Megint játszhatatlan, fél percenként kidobál, mindegyik szerverről. " - PoE, tegnapi komment. Pedig az egy tíz éve csiszolgatott játék, tíz évnyi tapasztalattal szerverméretezésre, megbízható szolgáltatók kiválasztására.
komolyan, ha ennyire idegesít, akkor offline karaktert kell indítani, ott ilyen gond nincs.
-
sto1911
veterán
Kontroller gombokat tenyleg nem lehet atallitani, csak azt a nehanyat, amit engednek? Wtf?
-
hunvarlan
aktív tag
Azért hogy még mindig connection lostol a játék a monolith közben egy vicc kategória már hogy még mindig nem tudták megcsinálni..................
-
Har_melin
addikt
válasz
Synaptic
üzenetére
- Nem kell elérni semmit. Próbáld meg újraindítani a játékot és a három utolsó közül bármelyiktől besétálni a középső szigetre. Nem teleporttal, csak begyalogolni. El kell induljon egy rövid cutscene és onnan kezdve minden monolitnál kiválaszthatod, hogy empowered vagy normál módban akarod-e futni.
- az orobyss resettel nem vész el se a corruption szint, se az addig megszerzett stabilitás, csak újra generálja a monolit timeline-ját.
-
Har_melin
addikt
válasz
Synaptic
üzenetére
A trade liga áraihoz nem tudok hozzászólni, de a 2-300-as corruption szint 20-30 monolitból csont nélkül összejön, több is - már ha "monolit" alatt a monolit bosst érted. Annyi az egész, hogy ugyanazt a monolit timeline-t kell hozzá tolni újra meg újra.
Én (CoF-ben, de ebből a szempontból ugyanaz) azt csinálom, hogy két bossonként csinálok egy Orobysst. A második bossra már melég messze vagyok a kinduló ponttól, így Orobyss eleve több corruptiont ad pluszban és ehhez jön a 2x10 a két boss után járó Gaze of Orobyssokból. Most pl. két boss + 1 Orobyss után 100-ról 139 lett. Magasabb corruption szinten Orobyss bónusza is több, gyorsabban nő. (Empowered monolitról van szó ofkóz.)
-
Synaptic
senior tag
Elnézve a piaci árakat , a sírógörcs kerülget
. 1 Milliárd alatt nincs értelmes cucc. Most lvl 90 vagyok de nincs összesen 3 millióm. Hogy a bánatba engedik a egyáltalán a kereskedelmet ha szinte minden tárgy a piacon glitch et kihasználva duplikálva került oda. ? Rengeteg videót láttam ahol 20-30 monolitot futva 2-300 a corruption szint .Hogyan ? Teljesen elment a kedvem 
-
Har_melin
addikt
nekem nem sikerült beállítanom, de hátha csak kétbalkezes vagyok, szóval:
a loot fliterben szeretném, ha MINDIG mutatná a dupla exalted cuccokat és az exalted skilles cuccokat (+3 a skillhez), mindegy, hogy milyen skill.A +4-es cuccokat egyszerű, mert a T7 dolgokat eleve mindig felveszem, de erre a két dologra nem találtam jó megoldást. A skilles elvileg megoldható, ha végigkattintgatja az ember az összes class összes skill opcióját, ott csak valami egyszerűbbet szeretnék, a dupla exaltedre viszont semmi ötletem nincs.
-
Synaptic
senior tag
Szép nagyokat sebez ez a wraithlord

-
sto1911
veterán
válasz
scyllafren
üzenetére
Koszi, epp kileptem, latom a patchet, kesobb kiprobalom.
-
sto1911
veterán
Valaki meg tudna meg nezni nala mukodik-e az itt talalhato loot filter? [link]
At akarok erre a buildre allni, de nem mutatja a shardokat, amiket elvileg el se lehet rejteni. Ha kikapcsolom a filtert, akkor azonnal latni mindent, majd visszakapcsolasakor mar rendesen mukodik, tehat szuri amit kell es mutatja a shardokat is.Lehet ez egy ujabb bug. 1.0.5 verzion vagyok.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Épp át akarok menni egy másik Pala build-re, ami talán a legerősebb most, ahhoz kellett volna pár dolog, igazából működik a legtöbb nélkül a build, de ez a ward generálós affix erősen kell hozzá.
Kérdés: ha egy item csak egy adott boss-ból esik, attól még a unique upgrade rúnával is megszerezhető, ugye?
-
-FreaK-
veterán
Ezt a pech-et.. egymás után két 3lp-s item rossz statokat hozott át, vagyis pont azt nem amit kellett volna. Ráadásul az egyik egy nehezen craftolt, ritka, experimental affixes kesztyű volt, ahol pont az experimental affixet nem hozta át
-
Har_melin
addikt
ez valóban nagy diff akkor, nem tudom, mi lehet az ok. A skillek is pont olyan sorrendben vannak a quickbaron, ahogy a buildben? A Runic Invocation Immutable Order nodeja tök más hatást csinál, ha nem az a sorrend, amit a builder megadott. Én pl. ebbe haltam bele párszor a normál monolitokon, hogy véltelenül kivettem egy konverziós node-ot, amitől megváltozott a flame rush tagje és ez borította az RI-t is.
-
Lmh
őstag
Amúgy nekem controllerrel steam decken van egy olyan bugom, érdekes módon csak sentinelnél, hogy ha B gombra berakom a azt a spines skillt, X slotba meg a rebuke-ot, akkor amikor megnyomom a B-t akkor ilyen fehér keret jelenik meg az X-slotos skill körül és nem engedi channelingelni a B skillt, azonnal megakad.
Neten is megtalálható ez a bug, megoldást nem találtam rá. -
zole72
tag
Nézegettem a maxrollon a geareket ami nekem is van majdnem megvan minden cucc hogy lehet hogy ott neki 491ezer sebzést ír nekem meg csak 17ezer,ekkora szintet nem tudom hogy lehet ugrani amikor nekem is olyan cuccok vannak.

-
Har_melin
addikt
Kipróbáltam a frostclaw runemastert - egyelőre brutális. Empowered csontsárkánynál facetankolni lehet a necrotic burstjét. (A DoT sebzésre viszont figyelni kell, mert az 10+k ward alól is ki tudja szívni a HP-t.
Sima exalted cuccal, csak a "kötelező" Fragment of the Enigma offhand meg egy Prismatic Gaze sisak unique rajta. (Egyik sem legendary.) A mapozós ward szintje olyan 3-5k, boss ellen felmegy 14-15k-ra, talán többre is, még van cast speed tartalék a passzívokban.
Ami szívás, hogy a frostclaw shardok és általában a frostclaw relic-ek fehér hollók. Nekem az egy hónap alatt esett egy T3-as relic (arra alapozva vágtam bele) és most esett 1 (egy) db shard és egy másik T2-es relic. A másik, ami kell a buildhez, az a frostclaw mana efficiency ornate idol, na abból is egyetlen low rollos esett eddig, pedig az idolokat (fene tudja, melyik mire lesz jó alapon) gyűjtögettem, van vagy nyolc tabom velük.
-
Har_melin
addikt
- Itt a fórumon is többször volt szó róla, hogy az online és az offline nem vegyíthető.
- "amíg nincs PVP, addig nem látok problémát és motivációt az esetleges "manipulálásban" " - Arena rangsor, szimpla emberi hülyeség, rögtön két motivációs tényező. Idióta vérpistikék mindig, minden játékban felbukkannak, akiknek az a fő, hogy a saját köreiben villoghasson a kilenc kvadrilliós dps-ével, vagy azzal, hogy ő hátramenetben is 13,7 mp. alatt nyomja végig a monzai pályát.
-
zole72
tag
Láttam videóban hogy a mage/runamesterrel mikor ment a gameplay Tundra nova-t használt az milyen képesség én kerestem, de nem találtam a skillek vagy a passívok között.
-
Lmh
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Sajnálom, nem vagyok nagy gamer, benéztem.

Bár amíg nincs PVP, addig nem látok problémát és motivációt az esetleges "manipulálásban" -
Lmh
őstag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
óóó hogy az a #&>&đ^Ł$í!
Én azt hittem, hogy offline és online is lehet tolni, úgysincs komoly online coop része a játénak. Miért ne lehetett volna, hogy fejlődsz offline, online-ba meg tudsz partyban menni. Nekem totál így jött le eddig a kommentekből, nem is gondoltam, hogy külön van.
Amikor álltak a szerók, meg sor volt, csomóan lazán mondták, h mindegy addig tolják offline... gondoltam majd később lehet folytatni online, nem veszik el a progress...
Hát bakker, erre azért jobban felhívhatta volna a játék a figyelmet.
Akkor nekem ennyi volt, én el nem kezdem megint tök ugyanazt előlről -.- -
Lmh
őstag
Nemáá, eddig legacy offline karaktereket csináltam, csomót beleöltem, most gondoltam kipróbálom az onlineban, hátha a 80as karakteremmel már be tudok partyzni valakivel.
Most ez komoly, hogy külön online karaktert kell csinálni? Az offline karit nem lehet online-ra átvinni? És ezt karakter kreálásnál nem írja a játék....behalok.

-
Har_melin
addikt
válasz
hunvarlan
üzenetére
Offline semmi animációs problémát nem tapasztaltam. Épp tegnap gondolkoztam rajta, hogy miközben egy CoC builddel megyek és össze-vissza röpködnek az aktiváló elsődleges és az arról spawnoló másodlagos spellek, mennyire simán fut a játék. A PoE ugyanezzel a hardverrel éppen csak a játszható minimum szinten volt, nagyobb tömegben, sok ground effektnél az alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit lehetne őlni jobb gearben? Diablo 4-ben is ez volt a gond. Mindent megöltem, minek jobb gear utána... Ettől függetlenüll 200 órát beleöltem . Azért bizakodó vagyok, később lehet ez jobb. Set item upgrade, új itemek, balance, stb.

)