- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PALEDOG
kezdő
Ha villanyos jobb lenne már rég jobban elterjedt volna háztájiban is. Ugye ott nem indok, hogy nincs áram és mégis a benzinest veszi aki haladni is akar vagy évi 3 talicskányinál több vágni való van. Az olcsó villany fűrész nem nagy igénybevételre van tervezve és kérlek ne gyere olyan példákkal, hogy van jobb villanyos. Persze, hogy van. De azt nem a Lidlben árulják. Az, hogy volt egy videó amin jobb volt a villanyos mint a benzines... Puff neki. Ezer meg ezer videó meg megmutatta, hogy nem.
Ugyan ez a helyzet a villanyos fűnyíróval is pl.
Ezek a zsinoros kertigépek egy kis piacnak készülnek akinek felesleges egy benzines mert többe kerül a fenntartás/karbantartás mint az elvégzendő munka haszna. Ugye nem tartunk tehenet heti három liter tejért.
Nekem is van olyan kertigép amit érdemesebb lenne villanyosba olyan keveset kellene.
Nah.. de a ház ura ne legyen már pórázon. Legalább adjunk a látaszatra😅.Szalagfűrészre gondoltam jobb hatékonyabb olcsóbb.
Tényleg nem kell bemásolgatnod mire válaszolsz. A fejlécben jelzi melyik hosz.ra írtál. Aki nincs képbe megnézi. De aznapi vagy másnapi kommentre felesleges bemásolni. Aki egyszer végig olvassa az előzményeket. (bevallom én az elejétől végigolvastam becsatlagozáskor) Annak élvezhetetlen lesz a sok ismetelgetés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest