Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bagya
csendes tag
Tudom, hogy rég játszottam veletek, és elszoktam az iszákos bajtársaktól, de Zsadin szétröhögtem az agyam. Néha komolyan azt hittem, hogy nem ittas, hanem be van tépve

Egyébként Zsadi, egyszer mikor kérdezted, hogy mit néztem ennyi ideig, hogy nem lőttelek le, akkor egyrészt beleolvadtál a környezetbe, másrészt épp tüsszentettem
Meg az sem mellékes, hogy ritkán játszok, emiatt lassu is vagyok...
Az toscana sonka volt, mézes mustárral, ami nagyon finom egyébként. És reagáltam volna, de mire beírtam volna bármit is, már aktualitását vesztette...
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Valahogy sejtettem hogy a végére a fütyülős barackra fogsz kijukadni

Joe: akkor most hogy legyen a tárhelyes dolog? tudsz szerezni?
Dog: majd ha ráérsz lehet, hogy a segítségedet kérném az intro és egyéb design elemek elkészítésében
. A honlaphoz hasonló dolgokra gondoltam, főleg arra a láPH!ára a fejlécben. Szoval ha az megvan neked nagyobb-ban, és nem copyrightos akkor majd átküldhetnéd valamikor.
Mindenki: ha van bármi jó ötletetek intro/outro, egyéb szerkezeti elemekre, ne kiméljetek. ja és a zenét arra gondoltam hgoy mindenki válassza ki a saját kis 1-2 perces részlegéhet illőt. vagy választhatok én is, de az nem biztos h tetszeni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)