Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Humorrépa? Hm..érdekes szóösszetétel....hallottam már róla, de látni még nem láttam. Jaj, de lehet hogy mégis.
A napokban turkáltam sör után kutatva a hűtőben, és akkor láttam meg szegénykét. Elég humoros jelenség volt, azzal a kókadozó zöldmicsodájával, de maga a répatest, na az nem volt semmi. A fonnyadás utáni ráncok erősen hasonlítottak a szomszéd matróna arcán található mélyedésekre, és roppant mód szarul nézett ki. Na azt hiszem, ilyen vagy hasonló állagú lehet egy humorrépa így első ránézésre. Ki is vettem onnan szegényt, ne dideregjen ott a hidegben, és a kukán át távozott az örök répaföldekre.
De répa mint vitaminforrás tekintetében Dog az illetékes, répázás terén meg nyilvánvalóan Robaj.
Ja, hogy kérdésedre is válaszoljak. Nem, nem ettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest