- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
Humorrépa? Hm..érdekes szóösszetétel....hallottam már róla, de látni még nem láttam. Jaj, de lehet hogy mégis.
A napokban turkáltam sör után kutatva a hűtőben, és akkor láttam meg szegénykét. Elég humoros jelenség volt, azzal a kókadozó zöldmicsodájával, de maga a répatest, na az nem volt semmi. A fonnyadás utáni ráncok erősen hasonlítottak a szomszéd matróna arcán található mélyedésekre, és roppant mód szarul nézett ki. Na azt hiszem, ilyen vagy hasonló állagú lehet egy humorrépa így első ránézésre. Ki is vettem onnan szegényt, ne dideregjen ott a hidegben, és a kukán át távozott az örök répaföldekre.
De répa mint vitaminforrás tekintetében Dog az illetékes, répázás terén meg nyilvánvalóan Robaj.
Ja, hogy kérdésedre is válaszoljak. Nem, nem ettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest