Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Tudom, hogy rég játszottam veletek, és elszoktam az iszákos bajtársaktól, de Zsadin szétröhögtem az agyam. Néha komolyan azt hittem, hogy nem ittas, hanem be van tépve

Egyébként Zsadi, egyszer mikor kérdezted, hogy mit néztem ennyi ideig, hogy nem lőttelek le, akkor egyrészt beleolvadtál a környezetbe, másrészt épp tüsszentettem
Meg az sem mellékes, hogy ritkán játszok, emiatt lassu is vagyok...
Az toscana sonka volt, mézes mustárral, ami nagyon finom egyébként. És reagáltam volna, de mire beírtam volna bármit is, már aktualitását vesztette...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen széket vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest