Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Tudom, hogy rég játszottam veletek, és elszoktam az iszákos bajtársaktól, de Zsadin szétröhögtem az agyam. Néha komolyan azt hittem, hogy nem ittas, hanem be van tépve

Egyébként Zsadi, egyszer mikor kérdezted, hogy mit néztem ennyi ideig, hogy nem lőttelek le, akkor egyrészt beleolvadtál a környezetbe, másrészt épp tüsszentettem
Meg az sem mellékes, hogy ritkán játszok, emiatt lassu is vagyok...
Az toscana sonka volt, mézes mustárral, ami nagyon finom egyébként. És reagáltam volna, de mire beírtam volna bármit is, már aktualitását vesztette...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Asus VivoBook W11 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs