Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Hát ez nem lesz könnyű
.
Asszem [w] írta, hogy ő nem talált magáról, ha jól emlékszem, egyik demómban láttam egyet.
Én vagyok az idegeskedés mintaképe. Tegnap délután már annyira eluralkodott rajtam a para, hogy mondom alszok egyet, sikerült 1 órát. Hajnali 1kor nagynehezen sikerült elaludni, de hajnali 3:30kor fel is kelltem, mert egyszerűen nem tudtam aludni.
Robaj, ma este hazamegyek, de nem hiszem, hogy leszek, bár 1órára lehet benézek. Szombaton viszont tanulás, vasárnap ismét vissza Pest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Napelem
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.