Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
...de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
Az anno-n van a hangsúly. Ott van a honlapon, hogy az utóbbi 5 hónapban 2 wart játszottunk. És még ha lenne valaki ventrin, meg pubolnánk, akkor azt mondanám, hogy van csapat. De így még ezt sem állíthatom.
Ezen a héten 1x volt Mejte, W, én meg Robaj és játszottunk egy funwart 2 hónap után.. De ennél semmivel sem több. Így gondoltam ha a csapat nem érdekel senkit, akkor a tagok sem.
Lehet hogy ez másnak nem fontos, leszarja, nem érdekli stb..., de nekem anno nagyon fontos volt ez a csapat...
Szintén, anno én se mentem volna Loháékhoz, ha hívtak volna akkor is szóltam volna. Mindegy, erre szerintem ne fecséreljük a szót, meddő vita.
Engem felőlem lehet törölni weblapról, totyikból, az se baj ha fragmovieból kimaradok, már ha lesz belőle valami (bár itt csak a fragek kiírásához elpazarolt 10en valamennyi órát sajnálom.. )
A movie meglesz, ha más nem akkor mint mondtad karácsonyra a fa alá. Idő függvénye, lehet hogy csak a Te fragjeid lesznek benne, majd elválik.
Én értelmét nem látom ennek a jövőben, mert ha mindketten, ahogy mondtátok a hsz-kben elsődleges csapatnak tekintenétek ezt, akkor megkérdeztétek volna az aktuális kupáról az itteni tagok véleményét is, (mert ugye itt lenne azért még W, mejte,Dog,Elrood,Zé, Bagya)
Ha lenne csapat, akkor ez lenne az elsődleges.. a kupáról egyébként én nem is tudtam, mivel egész héten nem voltam corps-nál..tegnap adta a linket Robaj, aztán ott láttam hogy én is nevezve vagyok.
Egyébként én már párszor megpróbáltam invitálni az embereket ventrire, játszani, inkább kevesebb mint több sikerrel. (nem tom h idő vagy kedvhiány miatt
) Ha a szerver újraindulásakor összejöt volna a társaság és játszogattunk volna, szerintem indulhattunk volna mi is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gumi és felni topik
- NVIDIA® driverek topikja
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezen a héten 1x volt Mejte, W, én meg Robaj és játszottunk egy funwart 2 hónap után.. De ennél semmivel sem több. Így gondoltam ha a csapat nem érdekel senkit, akkor a tagok sem.
) Ha a szerver újraindulásakor összejöt volna a társaság és játszogattunk volna, szerintem indulhattunk volna mi is.