Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK #1387 üzenetére
nem akarlak megbántani FlasH, de úgy érzem kurvára nem érted a lényeget
ne sértődj meg, de nem vagy olyan régóta a bandában, hogy tudjad, ismerjed a dolgok hátterét, mint ahogy mejte sem
aki itt volt az alapítástól tudja, hogy mi hogyan zajlott, és ez nem egy rövid folyamat volt ez a szétesés
az én szememben az irogatásaid, mikor már láthatólag szét volt szakadva a banda inkább olajként hatottak a tűzre
egyszerűen korábban látnia kellett volna Robajnak, hogy mi történik
tudom mindig én voltam a megmondó ember, de egyszerűen más problémáim is voltak bőven akkor, és valahogy erről a nagy mindent megbeszélésről is letettem, mert kezdett elég lenni
tudod hányszor beszélgettem msn-en Robajjal egy-egy szétbaltázott átordított war után? hogy mit hogyan kéne, és hátha attól jobb lenne? nem tudod
tűrtem, elviseltem a baromságait, mert úgy tűnt ez a csapat érdeke, és tényleg nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyi mindent tett a csapatért, a technikai hátteret ő teremtette meg
de mint már korábban is írtam van olyan, hogy két ember nem tudja elviselni egymást, ha megfeszülnek sem, én alapvetően nem haragszom Robajra, de be kell végre látnunk, hogy ő és én egyszerűen nem tudunk csapatként dolgozni ebben a játékban .
és most nem tudom mi a megoldás
nem szeretném, hogy most nagy mártírkodással egybekötve elhagyja a csapatot, amit tegnap felajánlott msn-en
főleg azért nem, mert tudom, hogy nincs időm aktívan részt venni, és így nem szeretném kigolyózni innen, nem is ez a cél, hanem az, hogy végre kimondjuk amiről a hallgatás folyt
nekem egy kikötésem volt és nem is akartam nagy háborúskodást ebből, hogy én és Robaj többet egy ventrin, egy csapatban nem
ez egy kurva önző dolog belátom, de egyszerűen nincs erőm, kedvem arra, hogy munka után, kikapcsolódásra vágyva, pluszban idegbe tegyem magam
Q-val és [w]-vel is voltak konfliktusaim, de ezeknek 90%-a abból eredt, hogy Robaj előtte már idegbe rakott, a másik 10% abból, hogy akkortájt messze idegbetegebb voltam, mára már lenyugodtam
de ha Robaj hangját meghallom, meg a szokásos irkálmányait, vegyük csak az utolsó hsz-ét meglátom, az idegbaj kerülget
nem megy na, ennyi .
és mint láthatod nem csak nekem van elegem, de mindig én voltam az első akinek ki kellett mondania, hogy valami nincs rendben
aztán vagy csatlakoztak még páran nyíltan is, vagy csak privátban ment a szövegelés, hogy ők is ők is (mellesleg ezt rohadtul utáltam korábban is)
kvázi az van, hogy ha nem Robaj hozta volna a labdát, akkor sohasem rakjuk be a kapuba
(szar és szemét szöveg, de lássuk be ez van)
de nem kéne tovább magyarázgatni a dolgot, aki itt volt a kezdetektől, érti érzi tudja
nagyon szép volt, meg jó volt ez az egész, de be kell látni végre hogy nem működik jól
és a csapat elsősorban ezért esett szét, nem a munka meg az időhiány miatt
egyszerűen nem láttam értelmét időt ölni egy olyan dologba ami plusz feszültséget szül bennem (és tudom, hogy csak akkor van ez a feszültség, ha Robaj is benne van)
nem tudom szépíteni a dolgokat, az nem az én stílusom, ez van
szerk.: kiegészítésként annyit, hogy tényleg sajnálom a dolgot, mert Robaj alapvetően jóindulatú ember, és ha csak msn-en elkezdtünk beszélgetni akkor teljesen korrekten tudtunk, komolyan zavar ez az egész emberileg, mert találkoztam már olyannal, aki annyira irritált, hogy ha rámköszönt is menekültem, de ez hogy ha nem a játékról van szó nincs semmi baj, aztán meg felmegy a vérnyomásom és ordítani tudnék/tudok az idegtől hát ilyet még nem b@sztam
szóval Robaj én tényleg nem akarlak bántani mint embert, mert a két alapvető bűnt ami a szememben nullára ír egy embert (hazugság, rosszindulat) messze nem követted el, csak lássuk be, hogy hiába eröltetjük nem működik
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest