- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
...egy olyan portál mint az insura/netrisk stb, ahol megadom a szükséges adatokat és kalkulál nekem egy kb árat / hó, több biztosítót összehasonlítva. Elvétve találtam árakat 1-2 helyen, de pár nagyobb biztosító csak ügynökkel összekötve akar kiadni ilyen információkat.
Csoportosnál ugye nem lesz ilyen, mert ott egyedi ajánlatok vannak. Az kvázi B2B szitu.Egyébként az eltérő feltételrendszer miatt nehéz összehasonlítani az ajánlatokat. A biztik pedig azért terelnek az ügynök irányába, mert életbiztosítást csak ügynökön keresztül köthetsz, az árazás pedig elég bonyolult, és a kérdőív kitöltése után lesz elérhető.
Ilyen piti balesetekre felesleges kötni, úgyse térít értelmezhető összeget. A csoportost választanám a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest