- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Ne búsulj, gyűjtögessetek pár évig - nekünk a lakáskassza is bejött (OTP vagy Fundamenta), mert ösztönöz arra, hogy rendszeresen félretegyél lakásra -, és aztán hitellel majdcsak sikerül. Ha vigasztal, mi 10 évig laktunk bérelt lakásokban, mire most jó sok hitellel sikerült egy lepukkant kis lakást vennünk és felújítanunk, és ezzel együtt is szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy eddig eljuthattunk. Nagyon gondosan választottunk albérletet mindig, és még itt a nagy büdös fővárosban is teljesen normális, sőt jó fej volt mindig, akinél laktunk, sosem volt gondunk, és ráadásul jó áron is laktunk mindig. Szerintem a mai magyar fiatalság többsége azért így kezdi, nincs ebben semmi tragikus.
Kalandor: Az már a telefonszámról látszik.
Engem csak az zavar benne, hogy akkor is a tulaj adja el, nem az ingatlanos, mivel a tulajé. Na mindegy. Egyébként anno én is a "tulajos" hirdetésekre robbantottam rá mindig, mert hát ugye az ingatlanos jutalékát inkább megspórolná magának az ember, ha egy mód van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged