Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellomi
tag
válasz instantwater #25212 üzenetére
En 10.5-es oraberrel szamoltam, havi 160 orat, ugy jott ki a kb 700k netto minimalber.
Ahol en dolgoztam Londonban, masfel evvel ezelott meg tudtam csinalni a kb 4k fontot havonta, igaz, nem heti 40 oraban, de meg azzal a fizuval is necces bevallalni egy lakast ott, ezert is volt a masik opcio a hazakoltozes mellett hogy elmenjek valami kisebb varoskaba, de vegul nem maradtam, igazabol neha hianyzik az altalanos nyugati mentalitas, illetve foleg a burokracia mentesseg, egyszeru ugyintezesek(pl auto atiras, bankolas, hitelugyintezes egyszerusege, stb...), viszont a sok migrans, meg a fantasztikus idojaras mar kicsit sem.
Tovabbra is azt mondom, hogy ott egyszerubb lakashoz jutni, akar sajat lakhatasi celra, akar befektetesi celra, pl itthon buy to let meg szerintem ilyen tempoban es mentalitassal vagy 20 ev mulva lesz, ha egyaltalan... Ott sok minden arra van, hogy segitse az ember eletet, konnyitse, ez jo dolog, na ez itthon en nem latom, hogy barhol megjelenne...
Ok, ott a CSOK, es arra nem gondoltak, hogy valaki egyedulallo, vagy nem tervez gyereket belathato idon belul? En pl egyedulallo vagyok jelenleg, semmifele segitseg nincs se allami, se banki oldalrol egy ingatlanvasarlashoz... Ennek ellenere tervben van a kovetkezo 1.5-2 evben, ezert is figyelem csendben a topikot, hogy lathassam mik zajlanak, de mikor par napig nem nezek be, jon vagy 100 uj hsz, mire vegigolvasom, altalaban csak elkeseredek.ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest