- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Csabroncka #20967 üzenetére
Igazad lehet és van is, mint B terv fenntartom. De jelenleg pont ilyen újépítésű csodában lakom Albertfalván, alig várom hogy elköltözzünk(korábban leírtam miért), nekem a kerület sem jött be, de ez szubjektív. Illetve 34 vagyok, 15-20 évet várjak mire letelik a lakáshitel, ha nem sikerül előbb végtörleszteni. Ha lesz legalább 1 vagy 2 gyerek, mire kertes házhoz jutnánk, addigra ők pont kirepülnek, tehát igazából okafogyottá válik az egész, amiért kertest szeretnénk. Én is idősebb leszek, a családi ház körüli munkák is terhessé válnak 60 körül, mint a 30-as éveimben. Pont fordítva csinálnám, idősebb korban inkább társasház/panel mint kertes, a kevesebb meló miatt.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást,megerősítettétek, hogy ha nem kozmetikai felújítást kell végezni (hideg-meleg burkolás, festés etc), akkor meg se vegyem, mert nincs szakember, anyagárak az egekben, orbitális szívás kezdődne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!