- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz daninet #27592 üzenetére
A kutyasuli jó megoldás. Szerintem nem vagytok túl rajta. Az emberek többsége nem tud játszani a kutyával, nem tudja fárasztani szellemileg, nem tudja mit jelent az amikor a kutya semmibe se veszi. Lehet, hogy látja ez a helyzet, de a többség nem érti miért. Lehet azt hiszitek a kutyának fárasztó, hogy futkározik, és lehet azt hiszitek elég csak úgy eldobni a labdát vagy a frizbit, de az a helyzet, hogy nem. Sőt lefogadom azt gondolod láttál már szellemileg elfáradni egy kutyát, de én kétlem. A szakértő látja majd, és megmutatja mit csináltok rosszul. Már ha sikerül kifogni egy jót.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Rivaul
addikt
válasz daninet #27583 üzenetére
Ugyan a borderekről fogalmam sincs, de Boncinak volt ilyen. Ő séta közbe makacsolta meg magát és semmit nem lehetett tenni. Volt hogy 15 percet álltunk mire nagy könyörögve megmozdult. A 3. ilyen alkalomnál pont láttam egy CM részt ahol azt mondta hogy mindenképp meg kell törni az ilyet és az van amit mi mondunk. Tehát a harmadiknál 2x szépen szóltam, aztán elkaptam a pórázt kapott két tockost és határozott rántás kíséretében végighúztam az utcán. Többé nem volt ilyen problémánk. Az hogy oda kap ahogy írtad... Sztem (lehet kiakadnak páran), de akkor is elverném mint a rongyot és földre tenném. Utána feltenném a pórázt és végighúznám az utcán. Ha a foglalkozás ennyire meg van akkor a fegyelem hiányzik.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
bb0t
senior tag
válasz daninet #27583 üzenetére
zolynet: nahát gratulálok!
daninet azt nem mondtad, hogy kan-e de feltételezem az. Szerintem a kapcsolatot helyre kéne tenni. Ehhez a futás és a frizibi nem a legjobb sportok. Olyan foglalkozásra lenne szükségetek, ami a kutya-gazdi kapcsolatot javítja. Sok ilyen van, pl. az Ö-V, az agility, klikkerezés, de egy pár alkalom kutyasuliban is segíthet. Az amit leírsz nagyon furcsa, hogy ilyenkor ennyire nem érdekli semmi. Ha tényleg annyit játszotok vele mint mondod, akkor sokkal motiváltabbnak kéne lennie.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz daninet #19809 üzenetére
hát ez nagyon jó szerintem olyan feeling mint amikor két ember elmélyülten beszélget és szórakozottan kinéznek, mert a fotós szól, hogy "sráácok!" epic
-
nagyúr
válasz daninet #19768 üzenetére
Vagy nem. 3-4 hónapos lehetett a golden, amikor az első csirkenyakat adtuk neki, direkt jó nagyot, hogy ne tudja lenyelni. Hát nem jött össze a terv, a 15cm-es nyakat egyben lenyelte! Felszippantotta szó szerint, nagyon kis habzsolós volt picinek, hál' istennek már nem az.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz daninet #19765 üzenetére
MI A F.....? Ez egy fröccsöntött semmi hihetetlen.....
Kő az ugyanaz, mint amit lentebb linkeltem. Ugyanúgy fel tud tépni a kis palack orrával 10-20 falatot egyszerre. Ezért lenne jó a labirintus, mert a nyelvével így csak pár darab tápot tud felvenni.
Következő az lesz, hogy valami fából csinálok egy ilyet.....
Hihetetlen mennyibe kerül.Lényeg az lenne, hogy egy olyan módszer ahol 5 darabnál többet nem tud megenni, és nem adagolós.
Köszönöm azért, megfontoljuk még. Lehet inkább 10-15000 ( amire fél év múlva rámegyünk kocsival és újravehetünk ), minthogy dokinak 50-100.000 és kitenni felesleges elkerülhető műtétnek.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
bb0t
senior tag
válasz daninet #19753 üzenetére
Szerintem inkább arról van szó, hogy manapság az internet széleskörű használata miatt mindenkinek megvan az esélye arra, hogy a lehető legtöbb információ megszerzése után döntsön. 20 éve ha bementél egy műszaki boltba venni valamit a legtöbb amire hagyatkozhattál az eladó szakértelme volt maximum egy-két szakmai magazin. Ma nincs az az információ mélység amit ne tudnál elérni néhány egyszerű kereséssel. Itt is ezt érzem, mint minden általam vizsgált témánál, - azt szoktam mondani, hogy "ennek is külön tudománya van". Azt hinnéd egyszerű dolog megállapítani, hogy milyen tápot vegyél a kutyádnak és nem. Alkotóelemekre bontva vizsgálgatja az ember és megállapít dolgokat. Mindezt bárki megteheti, ide vonatkozó tanulmányok nélkül, ezért szerintem nagyon sok téves következtetésre jutnak az emberek. Illetve van egy pont ami fölött már csak nüansznyi különbségek vannak, és ez oda vezet, hogy előbb utóbb már olyan apróságokon kezd el rágódni az ember aminek különösebb jelentősége nincs. Ezt a maximalista akkurátus hozzáállást véleményem szerint a hihetetlen gyorsaságú információ áramlás hozta el. Mondjuk nem azt mondom, hogy túl szélest kört érint, mert az informatikával kevésbé érintkező embereknél még mindig a klasszikus tájékozódási formák elterjedtebbek - mit mondott a szomszéd, mit hallottam a tv-ben, mit mond a "szaki" - de nagyon sok esetben erősen túl lehet gondolni az adott témát. Most itt pl nálam a tápok esetén hiába olvastam sokat a témában elkapkodtam a döntést, és félrevitt egy-két vélemény, illetve állítom, hogy a kisállat cuccok kereskedelmében nagyon jó a marketing, és sok a lobbi, mert tudják, hogy az embereknél ez egy érzékeny pont amire nem sajnálják a pénzt, kb, mint a gyerekjáték ipar. Szóval ez esetben a saját tapasztalat lesz a nyerő miszerint, túl sok az ürülék a happy dog után. első két nap csak egy-egy csomag volt, ma azonban 4 is, azért ezt kicsit soknak tartom.
Ugyanitt Happy Dog Medium Junior és Baby táp vaneladó.
-
kew
senior tag
-
-
bb0t
senior tag
válasz daninet #19743 üzenetére
Még a szemük is hasonlít.
Voltunk ma orvosnál tápok közül a royal canint ajánlotta, kicsit meglepődtem, mert olvasmányaim szerint nem a RC a top... azt mondta a HD mellé ajdunk vitamint. Pedig olyat is olvastam hogy nem nagyon szabad adni a kölyöknek. :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Dell notebook topic
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave