Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anubris

őstag

Nos uraim, miután a kutyatápokból kiokítottatok, lenne pár kérdésem kutyaház ügyben is. :D

Szóval jelenleg 1 kutyus van, 12 éves labrador, kb 46 kg. Az átlag labradoroknál nagyobb kicsit. Mármint nem csak súlyra,de magasságra is.

És reményeim szerint érkezik majd egy fiatal husky/németjuhász keverék.

Estére nálunk a kutya el van zárva kennelbe, mert az utcában több betöréses rablás is volt ahol a kutyát megmérgezték, hogy bejuthassanak.
    2 db külön álló ház nem annyira férne be. Arra gondoltam inkább készíttetek asztalossal egy új dupla házikót.

Valami hasonlóra gondolok, mint ami a képen van. 160x100 cm méretben.
    Esetleg még kis terasz elé fából. A Kennel 1/3-an tető is van, ezért a terasznak tető nem kell.

A kérdés ami felmerült. Hőszigetelt ház legyen-e?
    Eddig én végig abban gondolkodtam, viszont az asztalos azt mondja, ilyen bundás kutyáknak akik jól bírják a hideget nem tesz jót, nekik a kutyájuk beteg is lett (kihullt a szőre vagy valami hasonlót mondott) a hőszigetelt háztól.

Ha azt mondjátok, hogy hőszigetelt legyen, akkor a szigetelést milyen anyagból ajánlott elkészíteni?
    Neten mindenfélét írnak, hogy szarabb házakba hungarocelt meg üveggyapotot raknak, de azt nem találtam meg, hogy akkor mi az ajánlott szigetelés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés