Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Nos uraim, miután a kutyatápokból kiokítottatok, lenne pár kérdésem kutyaház ügyben is.

Szóval jelenleg 1 kutyus van, 12 éves labrador, kb 46 kg. Az átlag labradoroknál nagyobb kicsit. Mármint nem csak súlyra,de magasságra is.
És reményeim szerint érkezik majd egy fiatal husky/németjuhász keverék.
Estére nálunk a kutya el van zárva kennelbe, mert az utcában több betöréses rablás is volt ahol a kutyát megmérgezték, hogy bejuthassanak.
2 db külön álló ház nem annyira férne be. Arra gondoltam inkább készíttetek asztalossal egy új dupla házikót.Valami hasonlóra gondolok, mint ami a képen van. 160x100 cm méretben.
Esetleg még kis terasz elé fából. A Kennel 1/3-an tető is van, ezért a terasznak tető nem kell.A kérdés ami felmerült. Hőszigetelt ház legyen-e?
Eddig én végig abban gondolkodtam, viszont az asztalos azt mondja, ilyen bundás kutyáknak akik jól bírják a hideget nem tesz jót, nekik a kutyájuk beteg is lett (kihullt a szőre vagy valami hasonlót mondott) a hőszigetelt háztól.Ha azt mondjátok, hogy hőszigetelt legyen, akkor a szigetelést milyen anyagból ajánlott elkészíteni?
Neten mindenfélét írnak, hogy szarabb házakba hungarocelt meg üveggyapotot raknak, de azt nem találtam meg, hogy akkor mi az ajánlott szigetelés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gmail
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest