Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
válasz goldnarmz #25247 üzenetére
Őszintén majdnem, hogy nem tudsz ellene tenni semmit.. sok ismerősöm paprika spray-el jár. Volt, hogy használniuk is kellett már.
Nálunk is rendszeres, hogy oda-oda jönnek kóbor kutyák, szerencsére komolyabb gond sose volt.
1 eset volt, mikor egy német juhász kan nekünk jött. Vagyis nem nekünk, nekem....
Az én kutyám épp a dolgát végezte (póráz volt rajta), majd egyszer csak hátulról nekünk rontott egy német juhász kan, és elkapta a lábfejem. Az én kutyám, pedig ráfordulva elkapta a nyakát, és elkezdte rázni. (hozzá teszem, lehet el is tört volna a bokám, ha csak magam vagyok).
Nagy nehezen szétszedtem őket, mint kiderült a kedves gazda ezt végig nézte amíg én próbálom egymásról letépni a 2 kutyát. (kb tépőzár effektus volt).
A német juhász kicsit hörögni kezdett, mire a gazda oda jött, hogy ő most akkor engem feljelent mert tuti valami baja lett a kutyájának, és meg fog dögleni....
jah természetesen addigra már a lakók is kint voltak, akik szintén végig nézték az egészet.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatan fóliás, garanciás LaMetric Time okos asztali óra
- Egyedi! Mercedes CLA 220 CDI d AMG Sport 7G-DCT.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest