Új hozzászólás Aktív témák

• bucihost

senior tag

válasz goldnarmz #25247 üzenetére

Őszintén majdnem, hogy nem tudsz ellene tenni semmit.. sok ismerősöm paprika spray-el jár. Volt, hogy használniuk is kellett már.

Nálunk is rendszeres, hogy oda-oda jönnek kóbor kutyák, szerencsére komolyabb gond sose volt.

1 eset volt, mikor egy német juhász kan nekünk jött. Vagyis nem nekünk, nekem....

Az én kutyám épp a dolgát végezte (póráz volt rajta), majd egyszer csak hátulról nekünk rontott egy német juhász kan, és elkapta a lábfejem. Az én kutyám, pedig ráfordulva elkapta a nyakát, és elkezdte rázni. (hozzá teszem, lehet el is tört volna a bokám, ha csak magam vagyok).

Nagy nehezen szétszedtem őket, mint kiderült a kedves gazda ezt végig nézte amíg én próbálom egymásról letépni a 2 kutyát. (kb tépőzár effektus volt).

A német juhász kicsit hörögni kezdett, mire a gazda oda jött, hogy ő most akkor engem feljelent mert tuti valami baja lett a kutyájának, és meg fog dögleni....

jah természetesen addigra már a lakók is kint voltak, akik szintén végig nézték az egészet..... :W

Új hozzászólás Aktív témák