Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Nálunk a kaja-igény változó. Attól függ, mennyit mozog aznap, ill. a mostani hideg is étvágynövelő) Persze gondolom ez kis termetű kutyáknál jellemzőbb. Volt, h vmelyik nap az előírt másfélszeresét is megette. Nem azért mert zabálós, ugyanis hiába van előtte, ha nem éhes, csak annyit eszik amennyi kell.
Érzékeny lelkűek eddig olvassák.
Tegnapelőtt vmit benyalhatott mert tegnap egyáltalán nem ette meg a vacsoráját, ma délelőtt pedig...
Épp szundiztam egyet a nappaliban, felébredtem... valami nem stimmel, nagyon büdös van...
Odafosott a konyhába szerencsétlen, a hígja szépen szétterjedt a fugákban is, már a kisebb foltok meg is száradtak. Nem volt semmi feltakarítani, hajszál híján én is odahánytamTakarítás közben pedig elkezdett kikéredzkedni, majd gubbasztott háttal forgolódni. Hű banyek, otthagytam mindent, rohanás le vele. Szerencsétlen lent sugárban fosott. Délben főzést terveztem, ez ma kimaradt, valahogy nem voltam éhes.
Most látszik, hogy nem érzi jól magát, pár napig rizs-csirke diéta lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest