Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
opeter87 #10415 üzenetére
Nem főzök külön a kutyának. Húsból kacsafarhátat kapnak. Sosem fog megegyezni a véleményünk, úgy tűnik. Nem baj, nem vagyunk egyformák. Életerős, vidám kutyáim vannak, nagy udvaron szaladgálnak, játszanak. Sosem betegek hál Istennek, szerintem meg vannak elégedve Velem, mint gazdival. Nekem ez elég, Nekik is az. Az jó, ha mindenkinek megvan a véleménye bizonyos dolgokról, Én nem próbálom az enyémet senkire erőltetni. Mindenki adja meg azt a háziállatainak, ami tőle telik, és úgy látja, hogy az jó. Részemről a vita lezárva, tegyünk fel inkább friss képeket a kutyusainkról, és örüljünk egymás örömének és sikereinek. Inkább erről szólt ez régen, mint egymás marásáról a különböző vélemények miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Subaru topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest