- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Van egy Maxtor M3 Portable 2TB külső HDD-m.
2019 novemberében vettem emag-on. Adattárolásra használom, ritkán van gépre dugva.És már szinte az első alkalmakkor is valami gebasz volt vele, valami érintkezési gond. Mindig helyezgetnem kellett a gép mellett, hogy merre "feszíti" a kábel a HDDházban a csatlakozót.
És attól függően, hogy éppen hogyan áll a kábel, addig ez a 3 eset egyike történik:
1. fel-le-fel-le csatlakozik a gépre
2. vagy nem is látja
3. vagy látjaAz 1. és 2. a problémás persze.
Szóval ezt rohadtul kockázatosnak tartom.
Kézzel fogva a kábelt (gyárilag volt hozzá a kábel) érződik, hogy a házban lévő csatlkaozó lötyög. De valami nagyon gagyi lehet, mert mint mondtam az első időkben is már ez a probléma előjött.Itt a topikban olvastam, hogy 3 év gari van rá. Most is így van ez? Hogyan lehet ezt intézni?
Vagy ha nincs rá gari, akkor át lehet tenni másik házba? Nem ilyen Maxtorosba persze, ha rajtam múlik. Meg ehhez ez az a hülyefajta USB Micro B csatlakozó van a ház felöli oldalon.
[link] Na ezt kerülném.
Láttam róla szétszerlős videót [link]
1,5 TB adatom van rajta. Nem sérül meg az adat másik házba átszereléskor?Melyik a jobb megoldás? Gariztatni? Vagy másik házba sk átszerelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest