Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6101) King Unique válasza Llew (#6100) üzenetére


King Unique
titán

a) Ha nem cél a HDD gyakori cseréje, valamint egyszerre akár több HDD egyidejű használata, akkor egy egylemezes külső ház megfelelhet ilyen célra. Példák: [link], [link].
b) Ha cél a HDD alkalmankénti / gyakori (és gyors) cseréje, valamint egyszerre akár több HDD egyidejű használata, továbbá RAID támogatás és aktív hűtés is kell, akkor egy kétlemezes, RAID funkciós, aktív hűtéses (és tool-free) külső ház megfelelhet ilyen célra. Példák: [link].
c) Ha cél a HDD gyakori és minél egyszerűbb, gyorsabb cseréje, valamint egyszerre több, akár eltérő méretformátumú (2,5" és 3,5") HDD egyidejű használata, továbbá offline (PC nélküli) lemezklónozási funkció is kell, akkor egy kétlemezes dokkoló megfelelhet ilyen célra. Példák: [link],[link].
d) Ha cél a HDD gyakori és minél egyszerűbb, gyorsabb cseréje, valamint egyszerre több, akár eltérő méretformátumú (2,5" és 3,5") és csatolófelületű (IDE és SATA) HDD egyidejű használata, akkor egy IDE/SATA-USB adapter megfelelhet ilyen célra. Példák: [link], [link].

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.