Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5943) King Unique válasza vond (#5942) üzenetére


King Unique
titán

Hasonló árkategóriában pl. az USB-C fizikai interfészes ORICO 3588C3 külső ház is szóba jöhet, azzal van itt tapasztalat és összességében jókat írtak róla, kapható a hazai webáruházakban is az árukereső találatai alapján, stb. Viszont a termékspecifikáció alapján max. 10 TB-os HDD-t kezel, bár az ennél is lehet csak névleges - csak akkorával tesztelte a gyártó és azért azt adta meg - és nem tényleges limit, ahogyan pl. a Sharkoon Swift Case Pro esetében a 12 TB, holott volt akinél 16 TB-os HDD-t is gond nélkül kezelt. Ahol az utóbbi külső ház jelenleg valóban nem érhető el a hazai webáruházakban, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy maga a termék forgalmazása szűnt meg végleg globális szinten, mivel a gyártó weboldalán még EOL minősítés nélkül szerepel a termékkínálatban.

Ha olyan egylemezes (1 db HDD-t fogad) külső ház kell, aminél nincsen a HDD tárolókapacitása limitálva, akkor pl. az AXAGON EE35-XA3 Aline Box ilyen szempontból jó választás lehet, ami ennél és ennél az esetnél lett itt a topikban mostanában kitárgyalva, kapható a hazai webáruházakban és még olcsóbb is mint az előbbi két külső ház, stb.

Következő lehetőség pl. a RaidSonic (ICY BOX) egylemezes termékkínálata, azoknál szintén nem szokott limitálva lenni a HDD tárolókapacitása, legutóbb pl. az ICY BOX IB-377-C31 modellről készül itt a topikban beszámoló, ami alapján 12 TB-os HDD-t gond nélkül kezelt, stb. Viszont ez USB 3.1 Gen 2 Type-C interfészes külső ház és már csak emiatt is drágább az előbbieknél.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.