Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5925) King Unique válasza Worker (#5924) üzenetére


King Unique
titán

Az ORICO-PWM2-G2 és ORICO-PWDM2-G2 külső házakhoz valóban csak USB-C - USB-C kábelt mellékelnek a termék weboldalán leírtak alapján, vagyis azokhoz külön USB-C - USB-A kábelt / adaptert kell vásárolni, ha USB-A porthoz történő csatlakoztatás a cél. Ellenben pl. a PWEM2-G2 modellhez nem, ahhoz mellékel a gyártó USB-C - USB-A kábelt / adaptert a termék weboldalának végén lévő specifikáció, táblázat alapján.
+ Arra is figyelni kell ezeknél a típusoknál, hogy a megfelelő modellszámú változat legyen megvásárolva M.2 PCIe NVMe SSD-hez, mivel pl. az ORICO-PWM2 csak M.2 SATA SSD-ket támogat, lásd egy másik válaszban leírtakat.

"Ezek közül (ha kompatibilis egyáltalán mind), melyiket ajánlanátok?"

Azt amelyik M.2 PCIe NVMe SSD-t támogat, amely feltételnek a felsoroltak közül mind az 5 külső ház megfelel.
Ha olyan külső ház kell, amihez gyárilag mellékelnek USB-C - USB-A kábelt / adaptert, akkor az ORICO PRM2-C3-SV, ORICO-M2PV-C3, RaidSonic ICY BOX IB-1817M-C31 és RaidSonic ICY BOX IB-1817MC-C31 külső házak jöhetnek szóba, felelnek meg ezen feltételnek.

Ha M.2 PCIe NVMe SSD-khez való egyéb külső házak is érdekelnek, akkor lásd a téma összefoglaló "Milyen külső házat SSD-hez?" fejezetében és egy másik válaszban leírtakat, az ott linkelt példákat attól függően, hogy pontosan milyen jellemzőknek - azon kívül, hogy M.2 PCIe NVMe SSD-t (is) támogasson - megfelelő külső ház kell.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.