- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
joiner007 #19581 üzenetére
Többször is rendeltem már tőlük, minden OK - gyors és kiváló termékeket küldtek!
Hétfőn leadom a rendelést - fizetek!
Kedden feladják és azt pénteken megkapom...Egyszóval 5nap alatt megkaptam mindig!
Szállítási költség meg:
Additional P&P - £1.95 for the first 3 items, £1.00 for each additional item(azaz első 3termék +1,95font, utána 1font termékenként)
tracking nélküli, így "csak" postaládába bedobja a postás, és könnyen elveszhet... szerencsére nekem még nem veszett el soha!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Attipapa
aktív tag
válasz
joiner007 #19581 üzenetére
Kétszer rendeltem tőlük, az elsőnél elb...sztam a megrendelést és MicroSD helyett SD-t rendeltem,de sikerült vevőt kapni rá. Azonnal mikor megjött rendeltem a másikat. Lényeg: a rendelés utáni 4.napon mindkét levél itt volt. Hajszálra egyforma időt futottak. Megrendelést követő napon postára adták őket.
SanDisk 16GB Mobile Ultra Micro SD (SDHC) Card - Class 10 UHS-1 + SD Adapter 1 £10.99 £0.00 £10.99
Sub-Total:
£10.99
Postage:
£1.95
Gift Wrap:
£0.00
Total
£12.94[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz
joiner007 #8711 üzenetére
Ha jól értelmezem ezért az árért csak telót kapsz és minden kiegészítőt külön kell megvenned!?
Extra Accessories:
Original Battery ( +$9.99 ) View Detail
USB Data Cable ( +$4.99 ) View DetailAkkor már inkább a 115$-ért (geekbuying vagy minideal vagy tmall)
De még ha kompletten is küldik, akkoris sztem inkább 100$ helyett 115$-ért a bevált geekbuying vagy minideal helyről rendelnék... Bár van paypal, szal ha bepróbálod, majd írd meg a tapasztalatodat...JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
joiner007 #6947 üzenetére
Meddig állt a vámkezelésnél a dolog
,csak mert nekem pénteken jött be Mo.-ra a telefonom. viszont azóta nem változott a státusza.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
joiner007 #6821 üzenetére
köszii!
meg h van-e fekete ajándék tok hozzá... ha igen, rendelem is megWARRANTY:
1)Our warranty time is two years
2)You should pay for postage of sending the bad phones back to us
3)We will pay for postage of shipping the repaired phones to you if your goods is broken during three months after making payment !
4)Please write the problem clearly on each bad phones or email to us
5)You can ship out the bad phones by normal post or registered mail to us,so that we do not pay for extral tariffÚgy látszik, ott még annyira sincs fogyasztóvédelem, előírás, törvény, kötelezettség stb. mint itthon
Azt írnak, amit akarnak, "a papír mindent elbír" címszóval, a monitor meg pláne -
Teejay83
tag
válasz
joiner007 #6783 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet
2013.07.02
19:33 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.07.06
14:53
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.09
07:24
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.09
07:26
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customssőt még ezt sem kaptam meg
2013.06.23
14:22
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.07.02
23:17
Küldemény információ:
2013.07.03
23:18
Küldemény információ:
2013.07.10
17:35
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.10
17:40
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.07.11
11:48
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
joiner007 #5802 üzenetére
Mi lesz akkor az A820-szal
, az azért nagyobb az Y300-nál, amúgy mindenki zsebe ekkora?
hogy kilóg belőle?
De mint a viccben is, "1 cm-en múlik, hogy király vagy, vagy királylány " hehe
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
joiner007 #5800 üzenetére
A820 lett volna először... De a vaku hiánya számomra fájó pont.
Annyira azért nem nagyobb:
S3: 136.6 x 70.6 x 8.6 mm (5.38 x 2.78 x 0.34 in)
A830: 147 x 73 x 9.4 mm (5.79 x 2.87 x 0.37 in)Hosszában igen, de széltében majdnem ugyanakkora
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
joiner007 #5794 üzenetére
Lenovo A830
,ha méreteiben nem lövi túl az S3-at / ami nem az enyém ,teljes mértékben elhatárolódom azon márka termékeitől
, / akkor jó.
szerk.: Huawei Y300 van / volt, , nincs még rá CM, így sajnos egyelőre nem oké... Lenovo-t ahogy néztem elég rendesen supportálják , akár gyárilag, akár custom forrásból.
Ez a méret határesettel volt használható. HTC One X volt a kezemben, fizikai méreteit nézve kb hasonló, számomra elfogadható méretű a Lenovo ,mert a kávája sem túl vastag
Másik a ZTE V967S lett volna, de az szögletesebb
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
joiner007 #5781 üzenetére
Áhá, okok, akkor a HK-t feldobják akármikor, mert SG-re azt írták a logout-os cikknél, hogy kedd és péntek
Igaz húztam a fogam
hogy a HK-ért fizetni kellett ,de hát remélem a grátisz tok és fólia páros legalább jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
joiner007 #5776 üzenetére
Azért dobtam egy üzenetet Justin-ra a jól fésült angoltudásommal , hogy mizu van, csak mert szeretném rendben tudni a dolgot...
Mostani telómat már lepasszolás közelébe helyeztem. Ha nem jön ez össze, akkor keresni kell valami tutibb helyet, a 2 év engem is bevonzott, illetve ez volt a legjobb ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest